Németország szétesik

2017. november 30. 20:31

Nincs mit csodálkozni, amikor ezek az orgánumok a német kancellár külpolitikájával szembemenő Orbán Viktor magyar miniszterelnököt nemes egyszerűséggel lefasisztázzák.

2017. november 30. 20:31
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„A politika és a médiumok talán Németországban fonódtak össze a legszorosabban. Angela Merkel szoros barátságot ápol Friede Springerrel, a Springer-Médiakonszern alapító anyjával. Ha a Springer-sajtó Angela Merkelt, mint a »világ legbefolyásosabb asszonyát« értékeli, azon nincs mit csodálkozni. Az eredmény jóformán minden reggel látható a Bild-Zeitungban: »A szívek kancellárja«, »Szuper Merkel« és így tovább.

Van aztán a Friede-Springer Alapítvány, akinek egy kis kuratórium ad tanácsokat, s ebben ül prof. Dr. Joachim Sauer, Angela Merkel férje. A pénz és a hatalom tökéletes szimbiózisa tapasztalható. Merkel másik barátnője Liz Mohn. Ő a Bertelsmann-konszern szürke eminenciása. Rá és médiabirodalmára is számíthat Angela. Ezért nincs mit csodálkozni, amikor ezek az orgánumok a német kancellár külpolitikájával szembemenő Orbán Viktor magyar miniszterelnököt nemes egyszerűséggel lefasisztázzák, diktátorozzák, Putyinhoz hasonlítják és Magyarországot lejáratják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2017. december 01. 23:41
éljen a párt! https://kuruc.info/galeriaN/hir/munkasor.jpg
he-he
2017. december 01. 13:05
Büdös komcsi a te vörös agyad esik szét.
kerekperec
2017. december 01. 09:18
pityuka drágám te szarkeverõ hazudozó kis pöcs - kussolj !
Gedeon
2017. december 01. 07:09
A németek már gyakorlatból ismerik a szimptómákat. Persze hogy lefasisztázzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik