Fidesz: Összehangolt támadást intézett az ellenzék a nemzeti konzultáció ellen

2017. november 27. 13:15

Az ellenzéki pártok hitelteleníteni szeretnék a nemzeti konzultáció eredményeit, ezért összehangolt támadást intéztek az ellen a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs hétfői sajtótájékoztatója szerint.

Összehangolt támadást intézett az ellenzék a nemzeti konzultáció ellen, megkérdőjelezik a hatóságok munkáját, a visszaküldött ívek számát, az emberek véleményét, hogy előre hiteltelenítsék a nemzeti konzultáció eredményét – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus szerint Soros György támadást indított Magyarország ellen, „a külföldi elvárásokra mindig ugrásra kész ellenzék” pedig szolgálatkészen beállt a sorba és „egy szánalmas, hazug támadást indított a nemzeti konzultáció ellen”. 

Az elmúlt napokban az LMP, az MSZP, a DK, az Együtt és a Jobbik összehangolt akció keretében támadta meg a konzultációt. Ők is látják, hogy az eredeti határidő lejárta előtt rekordszámú válasz érkezett, ezért kínjukban megpróbálják előre hitelteleníteni a nemzeti konzultáció eredményét – jelentette ki.

(MTI)

 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121340