Muszáj rendnek lenni...

2017. november 23. 07:46

Bayer Zsolt
Magyar Idők

Az egyik brüsszeli terrorista az Európai Parlamentben dolgozott takarítóként, aztán átment melózni a brüsszeli Zaventem repülőtérre, ahol végül fel is robbantotta magát.

„Szóval azt történt, hogy az Európai Unió épületeiben, intézményeinél (többek között magában az Európai Parlamentben!) éppen most cserélték le a sofőröket, s egynémely takarítót is. Az új sofőrök többnyire magyar, román, lengyel munkavállalók, az új takarítók nemzetiségéről nincs hír, de feltehetőleg ők is.

Na jó, de milyenek voltak az eddigiek? Hát arabok, pakisztániak, miegyéb… És miért kellett őket lecserélni? Hát mert jó sokról kiderült, hogy dzsihadista, iszlamista, »radikalizálódott muszlim«, ez az eufémisztikus megfogalmazása a potenciális terroristának és tömeggyilkosoknak az uniós idiótáknál.

Ráadásul ez a probléma (»probléma«, ez egy »probléma«, testvéreim az Úrban!) már tavaly felmerült, ugyanis kiderült, hogy az egyik brüsszeli terrorista az Európai Parlamentben dolgozott takarítóként, aztán átment melózni a brüsszeli Zaventem repülőtérre, ahol végül fel is robbantotta magát. És jelenlegi tudásunk szerint ezért senkit nem vontak még felelősségre!

Akkor értik, ugye? Szóval most éppen az van, hogy az Európai Parlament dzsihadista sofőrjeit és takarítóit gyorsan lecserélik magyar, lengyel, román sofőrökre és takarítókra, nincs itt kérem semmi látnivaló, tessék gyorsan továbbhaladni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121150