A Magyar Demokrata nyilatkozata

2017. november 21. 21:47

Bencsik András
Demokrata

A Magyar Demokrata kiáll László Petra mellett és visszautasítja a gyáva Jobbik újabb színvonaltalan támadását. Egyúttal felszólítjuk a jobbikos provokációt lelkesen közvetítő balliberális médiumok munkatársait, hogy tartsák tiszteletben László Petra személyiségi jogait.

„A nagyszájú és pimasz megjegyzéseiről hírhedt jobbikos Szilágyi György ezt azzal tetézte, hogy a Demokrata védelmét élvező és a Pesti Srácok megbízásából a Parlamentben forgató operatőrt provokálta ahelyett, hogy maga és pártja nevében bocsánatot kért volna szánalmas gyávaságukért.

László Petra, akit az elképesztő agresszivitású nemzetközi médiakampány és a szégyenletes bírósági ítélet nyilvánvalóan megviselt, erre a provokációra ingerült és sértő megjegyzést tett, amelynek tartalmával talán lehetne vitatkozni, indulatával azonban teljes mértékben egyetértünk. Feltehetően bármelyikünk hasonló helyzetben hasonló, vagy még hevesebb gesztussal reagált volna a „nyakonbaszó” Szilágyi provokációjára.

A Magyar Demokrata kiáll László Petra mellett és visszautasítja a gyáva Jobbik újabb színvonaltalan támadását. Egyúttal felszólítjuk a jobbikos provokációt lelkesen közvetítő balliberális médiumok munkatársait, hogy tartsák tiszteletben László Petra személyiségi jogait.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/121093