Hullarablók, maffiózók

2017. november 21. 07:16

Soros György egy maffiózó. Egy bűnöző. Annak is indult.

2017. november 21. 07:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„És akkor itt álljunk meg egy szóra. Ha már maffia, maffiózó stb., akkor bizony ő maga az etalon. Soros György egy maffiózó. Egy bűnöző. Annak is indult. Saját bevallása szerint (Istenem! De szeretné azt az ominózus interjút eltüntetni örökre ez a gyáva, hazug senkiházi!) kamaszként a nyilasok uralta Magyarországon zsidók vagyonának összeírásában és elrablásában segédkezett. Saját hitsorsosait, sorstársait lopta meg. Ahogy fogalmazott abban az interjúban: Ha én nem csinálom meg, megcsinálja valaki más.

Ja, hogy Soros akkoriban még szinte gyerek volt, és különben is, mi egyebet tehetett volna? Ez egész jó érvnek tűnik, csak hát ugyanezek a körök Nobel-díjas írókat, népszerű színészeket is meghurcoltak már, mondván, kamaszként a Hitlerjugend meg a Waffen-SS tagjai voltak, vagyis nácik, tehát zárójelbe tehető az életművük, még inkább a becsületük. Rendben, értjük. De ha Grass és Tappert náci, és nincs bocsánat, akkor Soros egy nyomorult hullarabló, és szintén nincs!

Szóval Soros hullarablóként indul, és pont úgy folytatja.

Tőzsdei manipulátorként minden skrupulus nélkül támad meg egész országokat, nemzetgazdaságokat, valutákat, és minden skrupulus nélkül tönkre is teszi azokat. A világ számos országában elfogatóparancsot adtak ki ellene, körözték, kitiltották szintúgy számos országból, persona non grata, és nemcsak Ázsiában, jaj dehogy, hanem például Nagy-Britanniában és Franciaországban is voltak ilyen korszakai. Na, ennek a hullarabló, gátlástalan gazembernek a hátsójában tűnik el éppen Brüsszel, és ez a gazember maffiózik Orbán kapcsán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vertesipeti
2017. november 22. 11:43
Ez az ember meg van hibbanva, összevissza hadovál mindent: maffiózó, hullarabló... stb. Összefüggéstelen baromság, amit ir. Na jó ilyen a stilusa, még egy kitüntetést neki. Ugy egyébként a fideszt 20 éven keresztül kiemelten támogatta, utaztatta a felsővezetést meg annak pereputtyát. Erre az emberre lett kitalálva a nagy a nagy nyilvánosság előtti gyülöletkeltés stb jogszabálya. Pl. a pápa majom stb., csak hogy én rom. kat. vagyok, azt hogy én minek tartom a bézsét, az nyomdafestéket nem türne itt.
xoltan
2017. november 21. 20:22
Zsolti egy takonygerincu sekihazi. Kar. Biztos nem annak indult, aligha igy neveltek. Megis ez lett belole. Raadasul mar irni is elfelejtett. Nem kepes osszefuggo gondolatmenetet megfogalmazni, ugral a Sorostol a Jobbikhoz. Gazdainak sok az ellensege, valahogy egy kalap ala kene oket venni, es Zsolti csinalja amiert fizetik. Megirja a tomondatokat. Nem baj, ha megtevesztoek, hazugok vagy ostobak. Sot... Nem kell szeretni sem Sorost sem a Jobbikot. Bar azzal indokolni hogy bunozo, mert valahonnan kitiltjak? Talan az angoloknak nem kellett volna hulyenek lenniuk, akkor nem faragnak ra. Akit erdekel olvassa el hogy volt: https://www.investopedia.com/ask/answers/08/george-soros-bank-of-england.asp Ez a nagy migransozas is szimpla kamu. Soros lenyegeben ramutatott, hogy az EU tobb mint 500 millio lakossal rendelkezik, (https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_European_Union) es siman integralni tudna nagyobb mennyisegu bevandorlot (300.000 az 0.06%-se), ha ez szandekaban lenne. Illetve arra, hogy ezek az emberek meg fognak probalni jonni, es erre valami humanus megoldast kene talalni. (ami nem feltetlen jelenti hogy mindenki johet) Ettol fuggetlenul oke ha valaki nem ert egyet, de szerintem hulyeseg pont azt a hibat elkovetni mint az USA, hogy nem engedunk be mernokoket meg orvosokat sem, mert csak nem, betelt a kvota, akkor sem, ha lenne ceg aki foglalkoztatja oket.
Cezar
2017. november 21. 17:15
Na te félkegyelmű, megint ideokádod a szokàsos szennyed. A kereszt remélem átégetett már. PöszeParaszt maradsz!
Sörgőz
2017. november 21. 16:03
Ha Soros egy keresztapa, Bayer egy bérgyilkos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik