Ellenzékváltó hangulat

2017. november 14. 06:39

Mindig jól szórakozom a balliberális matekon, amikor a megmondóembereik igyekeznek a saját javukra fordítani a közvélemény-kutatások számait.

2017. november 14. 06:39
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Mindig jól szórakozom a balliberális matekon, amikor a megmondóembereik igyekeznek a saját javukra fordítani a közvélemény-kutatások számait. Azokra a bravúros logikai talajgyakorlatokra gondolok, amelyek eredményeképpen azt az adatot, miszerint a választópolgárok 47 százaléka Orbán Viktort akarja a következő ciklusban is kormányfőnek, úgy lehet előadni, hogy az emberek többsége leváltaná a jelenlegi kormányt.

A statisztikai zsonglőröket egyáltalán nem zavarja az a körülmény sem, hogy a legfrissebb kutatás szerint a regnáló kormányfőt csaknem kétszer annyian látnák szívesen a következő ciklusban is ebben a pozícióban, mint a kihívójaként egyáltalán szóba hozható hat ellenzéki politikust összesen. Hiába vezetik a népszerűségi listákat minden kutatóintézetnél évek óta toronymagasan a kormánypártok, a vudupolitika ráolvasásbajnokai gátlás nélkül kormányváltó hangulatot vizionálnak.

A józan ész hívei gyakran gondolkodnak el azon, milyen súlyos, átláthatatlan köd ereszkedhetett az Orbán-fóbiások agyára, vajon miért produkálnak kifejlett elmegyógyászati kórképeket megnyilvánulásaikban. Ám ez tévút. Egyáltalán nem azért magyaráznak félre minden mérési adatot, nem azért vonnak le elképesztő következtetéseket minden eredményből, mert bolondok lennének.

Nagyon is tudatos manipuláció szándéka vezérli a közérzetromboló társaságot, aminek áldozatává válhat mindenki, aki nem figyel kellőképpen. Ezért fontos, hogy lelepleződjön az az álságos módszer, amely az idiótákat is beleszámítja a rezsimelsöprő kisebbség létszámába!

Az idióta a görög idiotész szóból ered. Azokat nevezték így, akik nem vettek részt a városállamok politikai életében. Vagyis aki nem tudja, nem válaszol, amikor politikáról kérdezik, aztán ténylegesen sem él szavazati jogával, amikor tehetné. Idetartozik általában a választásra jogosultak 30-40 százaléka.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. november 20. 20:10
Ottó hűsége legendás...
Bástyaelvtárs
2017. november 17. 09:36
Ellenzékváltó hangulat van. ja, így igaz. Le kell váltani az ellenzéket, már eleget voltak kispadon. Most 8 év után a fidesz legyen ellenzékben, egyetértünk Ottó :)
katus
2017. november 15. 21:04
TUDTA???????? http://www.sztarklikk.hu/image/own/338454.jpg Éppen két éve választották Orbánt a világ második legkorruptabb politikusának 2017. november 10. 08:26 Szinte napra pontosan két éve választotta az Organized Crime and Corruption Reporting Project Orbán Viktort a világ második legkorruptabb politikusának. A nemzetközi szervezet akkor az első helyre, Vlagyimir Putyin orosz elnököt tette. Nyugodtan kimondhatjuk: Orbán Viktor ezzel világsikert ért el, hiszen az utóbbi években ez az első lista, aminek végre nem a végén kullogunk. Minden bizonnyal meg lesz az első hely is, csak még egy választást kell nyerni... A DK egyik elnökségi tagja anno ezt nyilatkozta a siker hallatán: "végre valaki elismerte az Orbán-kormány érdemeit. A DK gratulál a miniszterelnöknek, egyben töredelmesen bevallja, hogy kormányra kerülvén még csak meg sem közelítené Orbán Viktor példátlan és mindenképpen történelmi helyezését."
katus
2017. november 15. 21:01
Jobbikos összefogással fedél került a tegnap kilakoltatott 88 éves néni és családja feje felé. 2018 után pedig nemcsak rájuk, hanem a többi megkárosított családra is szebb jövő köszönt. https://www.facebook.com/vonagabor/videos/10155961006284623/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik