Pech

2017. november 7. 07:11

Jobbágyi Zsófia
Magyar Hírlap

Az ellenzéki pártok és a média balliberális fele szinte ikszelte a napokat a felújítás kezdetét várva, amikor is ízekre szedheti a városvezetést és a kormányt.

„Így a párszázalékos ellenzéki pártok és a média balliberális fele szinte ikszelte a napokat a felújítás kezdetét várva, amikor is ízekre szedheti a botrányos városvezetést és a nemtörődöm kormányt, amiért regnálásuk alatt Budapest élhetetlenné vált. Az ATV, a Hír Tv, az Index és a 444 tenyerét dörzsölve állt élesített kamerákkal a pótlóbuszok megállóiban, ám legnagyobb csalódásukra nem volt káosz vagy bénító dugó, nem lett tömegverekedés a megállókban, és vélhetően mindenki odaért idejében, ahová akart.

A nap legnagyobb égése azonban mégiscsak Horváth Csabáé, aki azok után, hogy a korábbi SZDSZ-es főnöke által beígért 4-es metró majdnem négyszeres áron tíz év késéssel indult el, és a projekt az unió történetének egyik legnagyobb korrupciós botrányává vált, s hogy a 3-as metrót az SZDSZ–MSZP-városvezetés húsz éven át hagyta szétrohadni, és egy szalmaszálat sem tett keresztbe Budapestért, képes kiállni bájvigyorral a képén Újpest-Városkapuhoz a metrópótló megállójába, arról tudósítani az ATV-nek, hogyan fullad botrányba a felújítás.

Csakhogy a képviselő ismét lyukra futott, ugyanis miközben arról beszélt egyenes adásban, hogy a buszok nem bírják el a rájuk szakadt utasszámot, és komoly fennakadásokra lehet számítani, ami miatt »sokan úgy fogják érezni, hogy az út szélén hagyja őket a főváros«, a műsorvezető, Vujity Tvrtko halkan megjegyezte, hogy a háttérben az látszik, sehol nincsenek feltorlódva az utasok, a buszok gond nélkül beállnak a megállóba, az emberek pedig a le- és felszállást követően problémamentesen utazhatnak tovább. Nem történt ez másként a csatorna riporterével sem, aki a többi, gigantikus káoszt vizionáló médium munkatársához hasonlóan, semmi mást nem tapasztalt, csak azt, hogy a beígért armageddon elmaradt, a budapestiek pedig zavartalanul eljutottak á pontból bébe. Pech.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/120359