Fidesz: A Jobbik Simicska kedvéért az Alkotmánybíróságra is nyomást gyakorolna

2017. november 6. 16:31

A Jobbik azért, hogy Simicska Lajos kedvében járjon, az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni – így értékelte a Fidesz, hogy a plakátügy elbírálását sürgeti a Jobbik.

A nagyobbik kormánypárt szerint a Jobbik Simicska Lajos kedvéért már az Alkotmánybíróságra is nyomást akar gyakorolni. A Fidesz így értékelte az ellenzéki párt képviselőjének, Staudt Gábornak nyilatkozatát.

A Jobbik frakcióvezető-helyettese hétfőn benyújtott beadványában azt kérte: gyorsítsa fel az Alkotmánybíróság a plakáttörvény módosításával kapcsolatos, ellenzéki képviselők által jegyzett beadvány elbírálását. A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta: szánalmas, hogy a választási kudarcukat ilyen kétségbeesetten már előre magyarázzák.

Az a Jobbik beszél, amely nem tud elszámolni a milliárdos Simicska Lajostól kapott illegális támogatásokkal az Állami Számvevőszék felé – közölték, hozzátéve: Vona Gábor pártelnök eladta a Jobbikot Simicska Lajosnak és azóta folyamatosan csak elárulja a párt eredeti értékeit, hogy kizárólag a milliárdos érdekeit szolgálják.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/120332