A disznófejű nagyúr és a dívák

2017. október 21. 08:54

Megtisztelnének a művésznők, ha nem néznének annyira hülyének bennünket, hogy elhiggyük ezeket a tündérmeséket.

2017. október 21. 08:54
Orbán János Dénes
Magyar Idők

„Szánalmas annak hangoztatása, hogy nai­vak voltak és jóhiszeműek. Tényleg valaki beveszi, hogy a XX. század végén és a XXI. században egy ifjú hölgy annyira naiv legyen, hogy ne tudja, mi vár rá, ha nem egy irodába, nem egy vendéglőbe, nem a szálloda halljába, hanem egyenesen a hotelszobába vagy egy magánlakásra invitálja őt egy férfi, akin esetleg a karrierje múlhat? Megtisztelnének a művésznők, ha nem néznének annyira hülyének bennünket, hogy elhiggyük ezeket a tündérmeséket. Hogy is szól a névtelen szerző limerickje? »Egy kis hölgy a Trent partján, lent, / jól tudta, hogy az mit jelent, / ha így szólnak: „Drága, / meghívnám egy teára.” / Jól tudta, mit jelent – de ment.«

Mentek bizony. És most ők tetszelegnek a lázadásra buzdító áldozat szerepében. A szexuális zaklatás erkölcstelen és ocsmány dolog, és nagyon helyes, ha a szatírok elnyerik méltó büntetésüket, a kiközösítést, indokolt esetben a szabadságvesztést. De a leleplező-igazságosztó mozgalom akkor volna hiteles, ha a valódi és erkölcsös áldozatok állnának az élére, nem pedig azok, akik a kávéház helyett a szállodaszobában kortyoltak bele a teába, és pénzért meg hírnévért cserébe vakargatták a disznófejű nagyúr lapockáját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2017. október 23. 16:58
S mi van a többi disznófejű nagyúrral? Róluk nincs sztori? Itt a vége a megtisztulásnak? A szereposztó bútor nem csak a Vígben volt. Hol vannak a sztorik Alföldiről, Schillingről, Várkonyiról vagy Eszenyiről esetleg Verebesről vagy Bujtor Istvánról?
írmag
2017. október 22. 09:57
1956. forradalmának 50. évfordulóját Gyurcsány rendezte, ez a mostani fogcsattogtatás 1 Schilling-be került, a mi a megszűnése idején 7 Forint volt? (Közben a népszava egy másik 56-os forradalmat gyárt.)
Mindjárt
2017. október 22. 07:09
Már meg se lepődök azon, hogy a fidesz csürhe minden esetben a mocskot védi. Ezektől ne várj morális viselkedést. Kádárista nyugger fidesz birkák adják önmagukat https://www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201708 Ezeknek az asszonyverő, disznófejű nagyúr, a csoportos nemi erőszakos kiss lászló és a hollyweed-i erőszakoskodó weinstein kell. Katinkát és az őt imádó férjét gyűlölik gyűlölik. Ami tiszta azt gyűlölik. Nekik a mocsok kell. Ezt látom de nem tudom miért lettek ilyenek.
Graf
2017. október 21. 23:50
Minek ez a nagy felháborodás. A hajuk szála sem fog meggörbülni. Ha gáz lesz M i W eltűnnek Izraelbe és ott röhögnek majd a markukba. A homo sapiens nagy része debil nem tesz különbséget a ' Hefner lányok ' meg a filmvilágban szerencsét próbáló nők között. A playboy mogulra panaszkodott valaki ? Itt azért más a helyzet ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik