Hazug rendszer

2017. október 21. 08:26

Hallgatjuk a két férfit és ismét rá kell jönnünk: ők is csak a rendszer részei.

2017. október 21. 08:26
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Aktuálisan Lázár Jánosról és Gulyás Gergelyről beszélek, ők azok, akik újra és újra képesek megtéveszteni bennünket – engem? –, hogy aztán egyetlen mondatukkal, nyilatkozatukkal mindent romba is döntsenek. Azzal persze, hogy gátlás nélkül vállalnak föl nyilvánvaló hazugságokat, védelmezik hamis szavakkal a védelmezhetetlent. Lázár, a miniszterelnökséget vezető miniszter, aki mostanság úgy (is) viselkedik, mint aki ki-kikacsint a hatalomból, a CEU ügyében azt közli a kollégákkal: az egyetem, amelynek rektora egy bukott liberális – mintha ennek, ha így volna is, bármi köze lenne a kormány – CEU harchoz –, idáig azért küzdött, hogy ne vezessék be azonnal az új törvényt, és most, hogy ezt a lehetőséget megkapták, tovább folytatják a politikai harcot.

Lázár természetesen pontosan tudja, hogy az egyetem eleve a törvény ellen küzdött, nem pedig a halasztásért. Mint ahogy Gulyás Gergely frakcióvezető is tudja, hogy az amerikai ügyvivő miről beszélt, amikor a magyar sajtószabadság állapotát kritizálta. Pontosan tudja, hogy a Fidesz megszállta a magyar sajtót, már-már pártállami időket idéző módon.

Hallgatjuk a két férfit és ismét rá kell jönnünk: ők is csak a rendszer részei. Mint ahogy, egyelőre, mi magunk is azok vagyunk; a hazugokat most még senki sem éri utol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. október 21. 23:34
"Pontosan tudja, hogy a Fidesz megszállta a magyar sajtót, már-már pártállami időket idéző módon." Tehát a Népszava is Fidesz megszállás alatt van. Te pedig Németh elvtárs, a Fidesz érdekében írsz... Bár, ha jobban meggondolom: tényleg! Aki ezt az ótvaros komcsi szöveget olvassa, és elképzeli, mi lenne, ha ezt hatalommal a hátad mögött nyomatnád, vastag filccel jelöli be a naptárába a választás napját, és fejvesztve fog rohanni a Fideszre behízni az X-et.:-)
antioxi
2017. október 21. 19:14
Nem lennék bal-lib-zsidó manapság-:)
kulakman
2017. október 21. 18:24
Mond péter te egyébként kivel vagy a külföldiekkel vagy velünk , egyébként tudom a választ ,sajnos?
portavox
2017. október 21. 18:10
németh komcsi,pofa be,bolond likbú bolond szél fúj,undor az egész bandája!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik