LMP: A Fidesz víziókkal foglalkozik és nem a dolgával

2017. október 21. 19:33

Az LMP nem kíván beleszólni abba, hogy a kormánypárt miért víziókkal foglalkozik és miért nem a dolgával – közölte az ellenzéki párt.

Az LMP nem kíván beleszólni a Fidesz belső ügyeibe, így abba sem, hogy a „kormánypárt miért víziókkal foglalkozik és miért nem a dolgával” –közölte az ellenzéki párt Deutsch Tamásnak, a kormánypárt EP-képviselőjének szombati kijelentéseire reagálva.

Deutsch Tamás szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, miközben Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje nagy energiákkal próbál úgy tenni, mintha nem is ismernék a „Soros-tervet”, addig Meszerics Tamás, az ellenzéki párt EP-képviselője szavazataival támogatja annak megvalósulását. A Fidesz politikusa arra kérte Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a „Soros-terv” végrehajtását.

Az LMP közleményében az áll, szívesen meghallgatnák Deutsch Tamás szavait arról, „hogy lehetséges az, hogy a Fidesz kormányzásának hetedik évében emberek százai halnak meg kórházi fertőzésekben”, a  minimálnyugdíj 28 500 forint és Szekszárdon a szülőknek maguknak kell egy osztályterem kifestését megoldani.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/119561