LMP: A Fidesz víziókkal foglalkozik és nem a dolgával

2017. október 21. 19:33

Az LMP nem kíván beleszólni abba, hogy a kormánypárt miért víziókkal foglalkozik és miért nem a dolgával – közölte az ellenzéki párt.

2017. október 21. 19:33

Az LMP nem kíván beleszólni a Fidesz belső ügyeibe, így abba sem, hogy a „kormánypárt miért víziókkal foglalkozik és miért nem a dolgával” –közölte az ellenzéki párt Deutsch Tamásnak, a kormánypárt EP-képviselőjének szombati kijelentéseire reagálva.

Deutsch Tamás szombaton a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, miközben Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje nagy energiákkal próbál úgy tenni, mintha nem is ismernék a „Soros-tervet”, addig Meszerics Tamás, az ellenzéki párt EP-képviselője szavazataival támogatja annak megvalósulását. A Fidesz politikusa arra kérte Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a „Soros-terv” végrehajtását.

Az LMP közleményében az áll, szívesen meghallgatnák Deutsch Tamás szavait arról, „hogy lehetséges az, hogy a Fidesz kormányzásának hetedik évében emberek százai halnak meg kórházi fertőzésekben”, a  minimálnyugdíj 28 500 forint és Szekszárdon a szülőknek maguknak kell egy osztályterem kifestését megoldani.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. október 22. 15:46
Ki hitte volna az Amerika gyűlölő kommunisták 28 évre rá Amerika láncos kutyái lesznek..
pollip
2017. október 22. 15:40
Kvóta nőnek: Kurzus kitiltotta Ausztria Olaszország a nyílt társadalom alapítványt!!!!!!
puszika
2017. október 22. 10:46
Mi sem szólunk bele,hogy mit tesz az LMP. De azért figyelmeztetjük: A DEMAGÓGIÁBÓL MÁR ELEGÜNK VAN!!!!!!!!
Mindjárt
2017. október 22. 09:53
LMP: A Fidesz víziókkal foglalkozik és nem a dolgával Fidesz dolga a lopás és azt soha se hanyagolják el
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik