Fidesz: Az LMP támogatja a Soros-tervet

2017. október 21. 15:08

Az LMP teljes mellszélességgel támogatja a Soros-tervet a Fidesz szerint.

2017. október 21. 15:08

A Fidesz szerint az LMP teljes mellszélességgel támogatja a „Soros-tervet”, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselője ugyanis eddig minden ahhoz kapcsolódó döntést támogatott Brüsszelben.

Deutsch Tamás, a kormánypárt EP-képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, miközben Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje nagy energiákkal próbál úgy tenni, mintha nem is ismernék a „Soros-tervet”, addig Meszerics Tamás, az ellenzéki párt EP-képviselője szavazataival támogatja annak megvalósulását.

A Fidesz politikusa azt mondta, nem kíván beleszólni az LMP belső ügyeibe, de határozottan arra kéri Szél Bernadettet, kérdezze meg párttársát, miért segíti a „Soros-terv” végrehajtását.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. október 22. 15:49
Ki hitte volna az Amerika gyűlölő kommunisták 28 évre rá Amerika láncos kutyái lesznek..
áfonya
2017. október 22. 15:30
Fülöpszigeti elnök sorosra vérdíjat tűzött ki,,, ez kéne Európában is.Elfogatóü parancsot kiadni a tömeggyilkos ellen. Barátait is junckert merkelt is.
marós
2017. október 22. 11:28
LMP, ngyon kell, mindenáron kell a parlamenti küszöb átlépéséhez az az 5%.
liberálzöld.
2017. október 22. 10:16
Mármint azt a Soros tervet, amelyet Soros Orbánnal közösen talált ki és biztosítja a kis tanonc további országrombolását ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik