A józan ész pártján állva

2017. október 20. 09:18

Voltaképp hálásak lehetünk Soros Györgynek az évi egymillió migráns befogadásának és hitelből történő finanszírozásának ötletéért.

2017. október 20. 09:18
Surján László
Magyar Idők

„Voltaképp hálásak lehetünk Soros Györgynek az évi egymillió migráns befogadásának és hitelből történő finanszírozásának ötletéért. Ezzel közérthetővé tette, hogy miről van szó. Soros a nemzeti gondolat lebontásának jelképe lett. Fellépése óta nem kell bonyolult eszmefuttatásokkal próbálkozni: neve mozgósítóerő. Az értelmiség persze nehezen viseli a már intellektuális unalomba vesző sorosozást, de érdemes megfontolni: a közérthetőségnek ára van.

A parlamenti patkóban és a médiában persze felelni kell az ellenzék fába szorult féreg kiabálásához hasonló vádaskodásaira. A szélesebb közvélemény azonban a kontinensnyi, sőt majdnem világméretű frontokra figyeljen. Segítsen megőrizni nemzeti jellegzetességeinket, közben ismerje meg és ismerje el a szomszéd nemzetek kultúráját. Ne vegye fel egyes szélsőségesek hozzánk vágott kesztyűit, a magyargyűlöletet, hanem vegye észre, hogy mind a visegrádi négyekkel, mind szélesebb körben a közép-európai, dél-európai nemzetekkel egy cipőben járunk.

Ellenfeleink az emberi természettől merőben idegen dolgot akarnak. Azt, hogy a magyar ne legyen magyar, a férfi ne legyen férfi és a nő ne legyen nő. Oly korba érkeztünk, ahol a normalitásért kell harcolnunk. De a természetet átalakítani Sztálinnak sem sikerült. A Soros György nevével fémjelzett társaság sem ügyesebb. Azt mondták a régiek: Űzd ki bár a természetet furkósbottal, mégis mindig visszatér. Ha így van, márpedig így van, akkor felesleges a furkósbotozás. Maradjunk a józan ész pártján, és segítsük ezt az oldalt győzelemre 2018 tavaszán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. október 20. 15:55
A (libsi-bolsi-náci) ellenzék = fába (a saját propagandájába) szorult féreg.
Mindjárt
2017. október 20. 13:21
Surján Laszlo, Felcsúti Idők "Voltaképp hálásak lehetünk Soros Györgynek " Na látod! Soros szart ki titeket. Ha nincs Soros sehol se vagytok. 2004. május 23. – A Magyar Igazság és Élet Pártja Ifjúsági Tagozat Országos Elnöksége mély megdöbbenéssel figyeli azt a politikai ámokfutást, köpönyegforgatást, amely 1990 óta jellemzi a Fidesz politikáját. Orbán Viktor pártja kipróbálta a magyar közéleti irányultság minden széljárását, amelyből az épp aktuális időben politikai tőkét kovácsolhatott. Kezdődik minden azzal, hogy SOROS GYÖRGY KIVÁLASZTJA A KELLŐEN BEFOLYÁSOLHATÓ, A HAZA ELÁRULÁSÁRA KÉSZ IFJÚ TITÁNJAIT, s összerendezi őket, mint a liberális internacionálét megtestesítő rendszerváltó erőt, amely az SZDSZ testvérpártja lesz.
holder
2017. október 20. 10:57
Nem tudom kinek higgyek. Navracsicsnak, akinek Brüsszelben tudnia kell mindenről, de azt mondja, nincs Soros-terv vagy Németh Szilárdnak, KovácsZoltánnak stb stb - akik szerint van. Jól tette a Jobbik, hogy feljelentette a vén zsidót alkotmányos rend elleni szervezkedés, hazaárulás stb. címen - a rendőrségnek el kell rendelnie a nyomozást ! Tényleg nem értem a Fideszt miért nem tették meg ők, hiszen ők tudtak legelőször róla.
na még ez is
2017. október 20. 10:17
"Fellépése óta nem kell bonyolult eszmefuttatásokkal próbálkozni" A szavazótáborotok jelentős részét elnézve ez amúgy is hiábavaló próbálkozás lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik