A józan ész pártján állva

2017. október 20. 09:18

Surján László
Magyar Idők

Voltaképp hálásak lehetünk Soros Györgynek az évi egymillió migráns befogadásának és hitelből történő finanszírozásának ötletéért.

„Voltaképp hálásak lehetünk Soros Györgynek az évi egymillió migráns befogadásának és hitelből történő finanszírozásának ötletéért. Ezzel közérthetővé tette, hogy miről van szó. Soros a nemzeti gondolat lebontásának jelképe lett. Fellépése óta nem kell bonyolult eszmefuttatásokkal próbálkozni: neve mozgósítóerő. Az értelmiség persze nehezen viseli a már intellektuális unalomba vesző sorosozást, de érdemes megfontolni: a közérthetőségnek ára van.

A parlamenti patkóban és a médiában persze felelni kell az ellenzék fába szorult féreg kiabálásához hasonló vádaskodásaira. A szélesebb közvélemény azonban a kontinensnyi, sőt majdnem világméretű frontokra figyeljen. Segítsen megőrizni nemzeti jellegzetességeinket, közben ismerje meg és ismerje el a szomszéd nemzetek kultúráját. Ne vegye fel egyes szélsőségesek hozzánk vágott kesztyűit, a magyargyűlöletet, hanem vegye észre, hogy mind a visegrádi négyekkel, mind szélesebb körben a közép-európai, dél-európai nemzetekkel egy cipőben járunk.

Ellenfeleink az emberi természettől merőben idegen dolgot akarnak. Azt, hogy a magyar ne legyen magyar, a férfi ne legyen férfi és a nő ne legyen nő. Oly korba érkeztünk, ahol a normalitásért kell harcolnunk. De a természetet átalakítani Sztálinnak sem sikerült. A Soros György nevével fémjelzett társaság sem ügyesebb. Azt mondták a régiek: Űzd ki bár a természetet furkósbottal, mégis mindig visszatér. Ha így van, márpedig így van, akkor felesleges a furkósbotozás. Maradjunk a józan ész pártján, és segítsük ezt az oldalt győzelemre 2018 tavaszán.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/119491