Tessék mondani, baszni azért még szabad?

2017. október 20. 16:23

A sokadik generáció az ellen lép fel, amiért kitört a forradalom. A szabad csajozás és a szabad baszás ellen.

2017. október 20. 16:23
Piréz Róbert
Tutiblog

„Eszmetörténeti alapozó következik, visszamegyünk az időben egészen a Nagy Francia Diákforradalomig.

Ha nincsenek a korban megszokott, nemileg szegregált kollégiumok mellett magánkollégiumok, ahol a gazdagabb gyerekek a tétlen szemlélődő és méltán felháborodó többséggel szemben, koedukálódva könnyedén koituszhoz jutottak, akkor nincs ’68-as lázadás se. Ez még valamennyire érthető, hiszen senki ne álljon az ember és a dugás közé.

A görögök szerint hajózni márpedig kell, a modern ember meg hajózás nélkül még valahogy elvan, de baszás nélkül nem.
Szóval kitört ’68, és vele együtt jöttek a különböző öregebb, satnyább, undorítóbb, de azért fiatal egyetemista lányokat szívesen kúrogató weinstein professzorok a társadalomtudományi tanszékek mélyéről, és ebből lett a neo-illetve kultúrmarxizmus, ami meg éppen felfalja gyermekeit. Ha csak egymás között intéznék ezt a felfalást, az nem volna különösebben zavaró, hiszen kit zavar, ha a liberálisok nem szaporodnak. Baj az, hogy a biológiai helyett felfedezték a szűznemzés testrabló módozatát, a saját kis gusztustalan dogma-lárváikat bejuttatják az ártatlan gazdatestekbe, és egyúttal ezt elnevezték egyetemi oktatásnak.

A sokadik generáció az ellen lép fel, amiért kitört a forradalom. A szabad csajozás és a szabad baszás ellen.
És persze a hatalmi helyzetből elkövetett baszás ellen, aminek előfordulási gyakorisága Hollywood után a különböző haladó tanszékek környékén a legmagasabb, következésképpen viszonylag furcsa felbujtóként parókát húzni és morálteológusként ítélkezni.

Eltelt egy fél évszázad, és eljutottunk addig a forradalmi gondolatig, hogy TE NE basszál! Sőt, ne is akarj, mert akkor gondolatban vétkezel, és a legtöbb, amit férfiként a világbékéért és a haladásért tehetünk, az önmagunk kasztrálása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. október 21. 23:32
A fideszes Pirézek szerint istenverte kibaszás, hogy az ember fia nem azzal baszik, aki éppen megtetszik neki. Kerszténykonzervatívok...
Burmin
2017. október 21. 22:54
Most Gurmai vetkőzős Zita lett metoo...Valami diplomata próbálta megdönteni...
annamanna
2017. október 21. 18:43
Hogy szexuális zaklatással mennyire meg lehet alázni valakit és megtörni az akaratát, arra jó példa a Gilgames eposz, ami jóval megelőzött bármilyen konzervatív vagy liberális eszmeiséget. A sztori szerint Uruk lakói féltek egy hegyi vadembertől, és le akarták igázni. Azt találták ki, hogy egy szajhát küldenek hozzá. A nő elment, levetkőzött, Enkidu egy hétig kefélte, aztán olyan bűntudata támadt, hogy nem bírt tovább a hegyen maradni, hanem követte a nőt, mint egy pincsikutya. A nő egész úton Gilgames király ellen uszította Enkidut, aki Urukhoz érve össze is verekedett Gilgamessel, de nem bírtak egymással, végül összeálltak, Enkidu Gilgames szolga-barátja lett, és amikor meghalt, akkor Gilgames miatt még az alvilágba is leszállt, annyira hiányolta. Enkidu önállóságának megtörésére a szex szolgált; ahhoz pedig Enkidu nem önként, magától jutott el, hanem úgy, hogy a kurva a képébe tolta magát, és Enkidu nem tudott ellenállni a csábításának. Attól kezdve nem volt önálló, hanem Gilgames szolgája.
Héja
2017. október 21. 18:15
Felebarátaim. Piréz a kurválkodó színésznő-jelöltekről, majd évtizedekkel később sivalkodó, lassan kiöregedő divákról írt. Egy jelenségről, melyet képtelen vagyok röhögés nélkül megállni. Szétkefélt, szétszopatott hírességek, akik utólag háborodnak fel. Miközben sorba állnak a leendő zaklatottak. Alig várják, hogy a producer, rendező, ügyelő, világosító, stb. zaklassa őket. Citromképű, lapos seggű dámák titkon keseregnek, hogy miért is nem engedték őket a szereposztó díványra. A "zaklatás"-ügyben csapott szörnyűlködésnél álságosabb, pofátlanabb rég nem volt. Kiszolgált szajhák lépnek a nyilvánosság elé és sajnáltatják magukat. Filmes marketing, semmi több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik