Tájékoztató

2017. október 20. 22:51

Kijelentem, hogy a személyemmel kapcsolatos állítások valótlanok.

2017. október 20. 22:51
Marton László
SZFE

„Tájékoztató a Színház- és Filmművészeti polgársága számára

Tisztelt Rektor Úr!
Kijelentem, hogy a személyemmel kapcsolatos állítások valótlanok. Annak érdekében, hogy az általam annyira szeretett növendékek körében semmiféle zavar ne támadjon, a vizsgálatig, amelynek állok elébe, felfüggesztem oktatói tevékenységemet.

Tisztelettel,
Marton László
Budapest, 2017. október 19.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PGuszti
2017. október 24. 16:17
Én elhiszem, hogy Marton ártatlan. Hiszen Eszenyi most nyilatkozta, hogy 35 éve van a Vígszínházban de sohasem hallott ilyesmiről. Hát pedig ha még ő sem hallott 35 év alatt sem semmiféle ilyesmiről, akkor biztos nem is történt semmi.
GMarci
2017. október 24. 14:19
" Vígszínház első lépésként csatlakozik a Független Előadó-Művészeti Szövetség kezdeményezéséhez és aktívan részt vállal a hatalommal való visszaélések és a szexuális zaklatások megelőzését célzó közös munkában. Továbbá kezdeményezi egy színházi szektor szintű anonim bejelentő vonal, vagy online-felület létrehozását, amelyen minden magát érintettnek érző színházi dolgozó, vagy akár színházba járó név nélkül jelentheti be a hasonló eseteket, amelyeket minden esetben kivizsgálunk." http://nullahategy.hu/vegre-kozlemenyt-adott-ki-a-vigszinhaz/ Ez már az Isztambuli Egyezmény előszele, hamarosan kialakulhat a feminista rendőrállam.
edvind johnsson2.0
2017. október 23. 12:59
Na vén fellátor, itt az ideje, hogy megfizess a bűneidért. Megérte?
gutyanj
2017. október 23. 11:56
Ha EGY (darab) nő vádolná, akkor még mondhatnánk, hogy haragszik rá. De itt többen vannak már, akkor pedig jó eséllyel igaz a vád, hiába nem lehet bizonyítani. Ha valakinél egy ilyen ügy elévül, lelke rajta. Nálam az iszákos, narkós, csapból is ő folyik színész, S.A. is leírta magát egy életre, hiába ülte le a büntetését. Többszörös visszaeső ő is, nem hiszek neki, és távol tartom magam minden megnyilvánulásától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik