A Playboyt elérte a transzgenderség

2017. október 20. 08:42

Az alapító halála után visszatérnek a meztelen nők a Playboyba sőt az első elsőként egy transzgender nőt szerepel a címlapon – írja az Index.

2017. október 20. 08:42

A Playboy alapítója, Hugh Hefner halála után radikális újítást vezet be a lap: egy transzgender nőt szerepeltet a címlapján. A 26 éves Ines Rau korábban már szerepelt a Playboy egy különleges kiadásában, de ez lesz az első alkalom, hogy a címlapon is transzgender nő szerepel.

Hugh Hefner halála előtt komoly fordulatot hajtott végre a magazin történetében, amikor bejelentette, hogy nem lesz több pucér nő az újságban, mert az internetes pornó miatt már senkinek sem újdonság egy meztelen nő látványa. A megújulás nem tett csodát a lappal, így az alapító fia Cooper Hefner a meztelen női képekhez való visszatérés mellett döntött. Hozzátette, hogy ezentúl már igyekeznek alkalmazkodni a „nemi szerepek fejlődéséhez”.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2017. október 21. 14:17
Azt hiszem, a Playboy már megszűnt vagy a tönkremenés határán billegett. Na most ez tuti a csodafegyver volt, meglássátok! :D
Akitlosz
2017. október 20. 17:23
A Playboy már régóta a lejtőn van. Most még gyorsít is. Mégis ki kíváncsi egy ilyen transzhülyére? Amit a Playboy nyújt annyi pénzért az már nagyon piacképtelen. Már ingyen is vannak messze jobbak.
abraxas
2017. október 20. 15:48
Csőd borítékolva.
Vestergaard
2017. október 20. 15:15
Ceterum censeo Americanem esse delendam!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik