Csapat és stadion

2017. október 19. 17:49

Vajon az új nemzeti stadion és a csapat is elkészül 2020-ig?

2017. október 19. 17:49
Hatos Szabolcs
Népszava

„Válogatott szinten a magyar labdarúgás 1986 óta megannyi bosszúságot okozott a nemzeti csapatért lelkesedőknek, pedig a helyzet nem volt mindig annyira elkeserítő, mint most. Miközben a kétezres évek elején még olyan játékosok ölthették magukra a címeres mezt, mint a német élvonalbeli Hertha két ikonja, Király Gábor és Dárdai Pál, az Angliában azóta is csak Mágikus Magyarként emlegetett Gera Zoltán vagy a később a holland PSV akkor még szépreményű fiatalja, Dzsudzsák Balázs, látni kell, hogy a mai garnitúrából alig van hasonló kaliberű játékos. Ne legyenek illúzióink: az Egyesült Államokból és az arab világból hazajönni nem ugyanaz, mint akár csak közepes nyugati gárdáktól; a kispadról vagy a hazai élvonalból beválogatva pályára lépni pedig megint külön történet. Ha pedig arra gondolunk, hogy már a fent nevezett urakkal is csak a középszerre futotta a nemzetközi mezőnyben, s az Eb utáni, sokszor kísérleti csapatával elbukó német sem tudott újra csodát csinálni, bizony, elég sötét a jövőkép…

Storck ment. Utódja egyelőre nem ismert, a kérdés azonban itt maradt: vajon az új nemzeti stadion és a csapat is elkészül 2020-ig?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. november 04. 10:03
"...vajon az új nemzeti stadion és a csapat is elkészül 2020-ig?" A stadion? Simán... A csapat? Ugyan már... "Szarból" ugyanis nem lehet várat építeni.
Text adósság
2017. október 21. 05:43
Elkészül, de addigra már te a megszűnt Népszava helyett a Hozentrogernál fogsz dolgozni.
kispufi
2017. október 20. 10:25
Mi lesz előbb ismét, magyar foci vagy magyar baloldal? Melyik jut el előbb nagy eseményre? Melyik hasal nagyobbat az aktuális selejtezőn? Ugyi.
Text adósság
2017. október 20. 08:52
Te szabi, lehet a Nomentum focizna nagyobb sikereket érne el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik