„Orbán? A török?” Mit gondolnak az osztrákok a magyarokról?

2017. október 14. 15:51

Ausztriában jártunk a vasárnapi parlamenti választás kapcsán. Többek között arról is kérdeztük az osztrákokat, mit gondolnak rólunk, magyarokról és a magyar politikáról.

2017. október 14. 15:51

Bécsben és a burgenlandi Neusiedlben (Nezsider) kérdeztünk osztrákokat arról, mi a véleményük Magyarországról, a magyarokról, a magyar politikáról, benne Orbán Viktor és kormánya politikájáról. Videónkban megtekinthetik, hogyan válaszoltak.

Volt, aki Törökországgal, illetve a török elnökkel keverte össze hazánkat és Orbán Viktort. De sokan persze sokkal jobban ismernek minket. Az országot mind szeretik, a magyarokat is általában. Az orbáni politika pedig megosztja őket, de az bizonyos, hogy nagyon sokan hallottak már róla. 

Néhányan egyszerűen szélsőjobboldalinak nevezték Orbánt, mások viszont határozottan helyeselték a magyar miniszterelnök politikáját, különösen a migráció terén.

Osztrák belpolitikai témájú videónkat holnap láthatják.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁrPi
2017. október 16. 09:59
Mandikáék írják: "Bécsben és a burgenlandi Neusiedlben (Nezsider) kérdeztünk osztrákokat arról, mi a véleményük Magyarországról, " Éppen ezen a két mintavételezési helyen piros az ország térképe jelen pillanatban: ( persze a levélszavazatok 850ezerje sem igen festi át ezt ... :-) ) https://wahl17.bmi.gv.at/index.html
Mutimi
2017. október 15. 12:08
Többedszer mondják ki, hogy migráció témában a többi eu-s országgal kellene szolidárisnak lennünk. Nem a menekülőkkel, hanem pl. a nyugati országokkal. De szolidárisak a bajban levővel vagyunk, a szavak értelme szerint. Kedves barátaink, tegyetek róla, hogy csökkenjen a baj, ha már ti is így fogalmaztok. És akkor nem kellene másnak is a kútba ugrani.
Burmin
2017. október 15. 09:27
Többségében pozitívnak látják Orbánt. Remélek a szocdemek nagy vereséget szenvednek...
Cezar
2017. október 15. 05:53
Ausztria bepereli Magyarországot Paks 2 miatt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik