Halhatatlan?

Molnár Gyula: Az MSZP él

2017. október 7. 15:40

Az MSZP él és folytatja a megkezdett munkát, egyeztetni fog az ellenzékiekkel, de „Horn Gyula pártja” nem tárgyal a szélsőjobbal – jelentette be szombati sajtótájékoztatóján Molnár Gyula.

Az MSZP él és folytatja azt a munkát, amelyet Botka László volt miniszterelnök-jelölt vezetésével megkezdett – jelentette ki az ellenzéki párt elnöke szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Molnár Gyula az MSZP választmányának ülése után hangsúlyozta azt is, pártja politikai stratégiája nem változott: a Tegyünk igazságot! című program egy markáns, világos, egyértelmű baloldali program. A pártelnök jelezte azt is, tárgyalni fognak a demokratikus ellenzék pártjaival, de „Horn Gyula pártja” nem tárgyal a szélsőjobboldallal.

Hiller István, az MSZP választmányának elnöke közölte: a választmány ülésén döntő többségben voltak azok, akik széles körű együttműködést akarnak a demokratikus ellenzéki pártokkal. Elmondta azt is, nem lépett ki senki, nem mondott le senki. „Az MSZP összezárt, innentől kezdve a választók, a választás, egy igazságos és boldogabb Magyarország megteremtése a cél” – fogalmazott.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/118811