Informáló informáltak

2017. szeptember 21. 07:28

Bayer Zsolt
Magyar Idők

A másik lehetséges megoldás, hogy a magukat függetlennek, tisztességesnek, komolynak és hitelesnek hirdető médiumok hazudnak.

„A másik lehetséges megoldás, hogy a magukat függetlennek, tisztességesnek, komolynak és hitelesnek hirdető médiumok hazudnak. Igen, tudom, ez teljesen hihetetlennek hangzik, de mégis: én nem zárnám ki a lehetséges magyarázatok közül ezt sem. Szóval a reggeli kávé és az elengedhetetlen árpagyöngykása-kivonat után, amelyet minden magára valamit is adó liberális véleményformáló fogyaszt, azt mondják ezekben a szerkesztőségekben, hogy »Gyerekek, írja már meg valaki, mit mondott Orbán a szigorúan zárt frakcióülésen, hát már három nap eltelt, és még mindig nem írtuk meg!«, és akkor egy szűkebb mag, a kifejezetten elhízott afgán agárra hajazó Uj Péter, a keresztényeket mélyen megvető és elutasító keresztény Balavány Gyugyó, az egész világtól alapvetően undorodó, mert érzékeny kamaszkorában hölgyválaszon soha le nem izzadó Tóta W. körbetelefonálják egymást, és eldöntik, mit is mondott Orbán a frakcióülésen.

Amúgy Orbán azt mondta, hogy egész Európa, s benne Magyarország sorsa a demográfiai helyzet és a migráció alakulásán múlik, s hogy nekünk igenis Sorostól és európai mamelukjaitól kell megvédenünk az országot. S bár ez még kapóra is jöhet a választási kampányban, de ez teljesen másodlagos kérdés. Mert csak az a fontos, hogy ne legyünk bevándorlóország.

Gondoltam, megírom, mit mondott Orbán, hogy mi, »propagandisták« is írjunk valamit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/117997