Fidesz: Az ellenzék célja a határkerítés lebontása

2017. szeptember 20. 14:42

Az ellenzéki pártok kilátásba helyezték a kerítés lebontását, ezzel pedig a „Soros-tervet” akarják végrehajtani – erről Puskás Imre, a Fidesz szóvivője beszélt Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

2017. szeptember 20. 14:42

Az ellenzék, a „Soros-terv” részeként leszerződött a határkerítés lebontására, amivel egyaránt veszélyezteti Magyarország és Európa biztonságát – jelentette ki a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten. Puskás Imre szerint a terv része, hogy tagállami hatáskörből brüsszeli hatáskörbe kerüljön a határvédelem ügye, aminek része a magyar határvédelmi kerítés lebontása.

A szóvivő úgy vélte, a kerítés lebontását kilátásba helyezte korábban Gyurcsány Ferenc DK-elnök, és Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt is. Kiemelte, az Együtt programjában is olvasható a kerítés lebontásának terve, a Jobbik pedig „kétértelmű nyilatkozatokat” tesz az ügyben, ezért Vona pártja megbízhatatlan.

Puskás Imre közlése szerint a „Soros-terv” végrehajtása súlyos következményekkel járna. Ezzel kapcsolatban Soros Györgyöt idézte, aki szerinte úgy fogalmazott: céljuk a menekültek védelme, aminek akadályát a nemzeti határok jelentik.

Az amerikai üzletember szerint – folytatta – az egyes uniós tagországok határkerítéseket emelve önző migrációs politikát folytatnak, és ez aláássa a globális sztenderdeket, ez alatt pedig ő azt érti, hogy az EU-ba évente egymillió migránst kell betelepíteni.

Nem kétséges, hogy Soros György „terve” a magyar ellenzéki pártok szándékával összhangban veszélyezteti az EU és Magyarország biztonságát – mondta a kormánypárti politikus.

Puskás Imre szerint mindannyiunk számára fontos, hogy a magyar emberek pontos ismereteket kapjanak arról, hogy mit is jelent a Soros-terv és kinyilváníthassák véleményüket arról, hogy támogatják-e a kerítést, vagy nem. Hozzátette: ezért van szükség a nemzeti konzultációra, amelynek során az emberek ismereteket szerezhetnek a „Soros-tervről” és véleményt mondhatnak arról.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. szeptember 21. 14:42
A fénykép szerint Magyarország új határa, a kerítés. A régi határ és az új kerítés közötti részt odaajándékoztuk a szomszédunknak, amit ők köszönettel elfogadtak. Az új Trianont Magyarország önként készítette, ez ellen senki se emelhet kifogást. Trianon emlegetése ezzel okafogyottá vált.
tabakur
2017. szeptember 20. 22:16
Az embereknek ismeretet kell szerezni a Soros tervről mondja Puskás. Jó. Akkor miért nem fordítják le egy az egybe amit Soros elmondott a beszédében? Elejétől a végéig. Miért csak egy két kiragadott mondatot szajkóznak az urak? A határt lehet védeni kerítéssel és kerítés nélkül is. Beállítani ezt úgy ,hogy ezen múlik az ország biztonsága csalás szélhámosság. A sok magyar meg bekajálja.A kínai aki a jelzőberendezéseket telepítette az meg halálra kereste magát meg azok is akinek fizetett a közbeszerzés nélküli munkáért.
Mindjárt
2017. szeptember 20. 16:30
Ide csak az a terrorista jöhet aki lefizeti a felcsúti maffiát. Azért nem akarunk ide muzulmánokat mert mind magában horja a terrorista cselekmény veszélyét. Nem számít hogyan kerülnek ide. Az a muzulmán aki lefizeti a felcsúti bandát és a felcsúti offshore számláját is potenciális terrorista. A kölke is. Nem vitatom és nem érdekel az a duma, hogy "nem minden muzulmán terrorista". Van elég terrorista köztük ami a józan észnek azt diktálja, hogy minél kevesebb a muzulmán, annál kevesebb a terrorista. A kerités alatt mászó és a felcsúti maffiát lepénzelő terrorista is terrorista.
Pinter68
2017. szeptember 20. 16:16
Az ellenzék célja, kedves Fidesz, hogy benneteket korrupt, tolvaj maffiózókat elzavarjon a jegesmedve f...szára! Sőt, lehetőleg börtönbe küldje többeteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik