A Momentum elért a falig, és most nekirohan

2017. szeptember 20. 18:58

A sikeres Nolimpia kampányuk óta folyamatosan mellényúlnak és tényleg olyan benyomást keltenek, mint egy erősen ittas dobos a dobszólója közben.

2017. szeptember 20. 18:58
Csarnó Ákos
Reflektor

„Ebben a fokozódó nemzetközi helyzetben a Momentum Mozgalom egyszerűen nem találja a ritmust. A sikeres Nolimpia kampányuk óta folyamatosan mellényúlnak és tényleg olyan benyomást keltenek, mint egy erősen ittas dobos a dobszólója közben.

Nyilatkozat arról, hogy segítenek atomellenes aláírásban, majd nyilatkozat arról, hogy nem. Nyilatkozat arról, hogy nem gyűjtenek a Városliget ügyben, aztán megszállják az origo szerkesztőségét, rendeznek egy ráfizetéses fesztivált, közben idétlen cigányozásba kezdenek, kiderül néhány pénzember személye akik mögöttük állnak, majd aztán nyilatkoznak, hogy nem szállnak be a Vágó-féle népszavazási kezdeményezésbe de utcákat neveznek át/vissza. Mindez egyre kínosabbá kezdett válni, érezhetően egyre nagyobb nyomás nehezedett a pártra, hogy most már tenni kellene valamit, mert mindezen ritmustalanság mellett egyre inkább kezdett visszaszorulni a Momo jelenléte a köztudatban.

Így jutottunk el a Momentum hübriszéhez, a nagy arccal a televízió kamerába bemondott népszavazási kampányban való részvétel és a vidéki fórumok rózsaszín világába. Nyilván az utóbbi hónapok ereszkedése után valami nagyobbat kellett gurítania a Momo-nak, ami, valljuk be sikerült, csak éppen megint hibás helyzetfelismerésből adódóan félresikerült. Ez is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. szeptember 21. 11:15
Bizony elég sok idő kellett ahhoz,hogy ezt felismerd Csarnói! A tapasztaltabbak eleve tudták!!
zolizolizoltan
2017. szeptember 21. 09:57
Rendkívül unszimpatikus volt, ahogy a liberális média felpumpálta a Momentumot. Különösen visszatetsző volt nekem, hogy szervezett volt a felhajtás a Momentum körül. Ennek a levét issza most a Momentum is, a liberális média is. Különösen a liberális média bukott nagyot, hiszen a jól szervezettségéről maga rántotta le a leplet, és tanúbizonyságot adott az önszerveződő maffia-jellegéről. Ez nem az a liberális újságírás, amelyről oly sokat szeretnek papolni.
gepida
2017. szeptember 21. 08:11
Társulniuk kellene at Mszp-vel, az ő hátukon két Momentumos is bekerülhet a Házba. Most minden mikropárttal szívesen szövetkeznének.
catalina9
2017. szeptember 21. 07:14
„Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. »Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság, kellett valamit csinálni.« Sikerült, milliók álma foszlott szét, igazi ballibsi eredmény. Építeni nehezebb lenne, tudom. HÁT HÁNYNOM KELL TŐLETEK."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik