A soros tanú

2017. szeptember 19. 09:53

Kétségkívül nagyon jól teljesítünk a Soros elleni gyűlöletkampány terén.

2017. szeptember 19. 09:53
Mátyás Győző
168 Óra

„Kétségkívül nagyon jól teljesítünk a Soros elleni gyűlöletkampány terén, a szomszédom például meg van győződve arról, hogy hó végén azért fogy el a pénze, mert a Soros valami speciális csáp révén személyesen szívja le a bankszámláját. Szóval nagyon hatékonyak vagyunk a propagandában, különösen büszke vagyok arra, milyen találékonyan hamisítjuk meg Soros nézeteit. Példaértékű, hogy miközben Soros elhibázott kísérletnek tartja az egész kvóta-rendszert, és ebben száz százalékig ugyanazt mondja, mint a mi legfőbb vezetőnk, a magyar emberekkel sikerült elhitetnünk, hogy az egész kvótásdit Soros találta ki, és az Unió az ő kvótájából, izé kottájából játszik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. szeptember 19. 13:52
Háry Győző ?
Text adósság
2017. szeptember 19. 13:23
Mátyás győzöl rettegni?
balbako_
2017. szeptember 19. 12:08
Hogyan lehet félremagyarázni azt, ha azt mondja, hogy be kell fogadni - kell - évente egymillió migránst szét kell osztani az EU országain belül, központi pénzből kell őket fizetni és miután ez még az EU költségvetését is megingatná kölcsönt kell rá felvenni. Mi ebben a nem érthető, mi nem világos? És főként miben tér el az EU vállalt politikájához képest?
navis praetoria
2017. szeptember 19. 11:59
Meg kell személyesíteni valahogy a mondandót, ha mozgósítani akarod az embereket. Soros nem rossz médium ehhez, eléggé karikatúraszerűen személyesíti meg azt, amit pl. ő maga is a fékevesztett spekuláció destruktivitásáról ír. Ebben az értelemben nem is olyan nagy marhaság az, hogy "a Soros valami speciális csáp révén személyesen szívja le a bankszámláját" :) Immigráció ügyben pedig nem "fertile fallacy", amit követ, hanem "self-destructing fallacy". Hedge-fund leverage típusú rizikót vállal nagy léptékben, korából is fakadóan más számlájára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik