Kezdődik

2017. szeptember 19. 07:29

Ron Werber, Saul Alinsky és Szrgya Popovics tanítványai vért izzadva próbálnak összehozni egy olyan megmozdulást, amivel kiprovokálhatnának maguk ellen némi erőszakot.

2017. szeptember 19. 07:29
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Egyébként nagy a nyüzsgés a parlamenten kívüli pályákon is. Még föl sem ocsúdtunk a sokk alól, amit Gulyás Márton választójogi kezdeményezése okozott, máris itt parádézik előttünk Vágó Gábor aláírásgyűjtése a korrupciós bűncselekmények elévülésének ügyében. Gyanítom, hogy ebben a kérdésben még azok is a Fidesz újdonsült frakcióvezetőjével értenek inkább egyet, akik Orbán-fóbiájukból fakadóan sajnálták ugyan az ötmilliárdot a kvótanépszavazásra, de a kormány ellen szívesen vesznek részt bármilyen drága akcióban. Gulyás Gergely ugyanis azt javasolta, tessék benyújtani egy törvénymódosítást, és lehet tárgyalni az ügyről. A parlamenti pártok már le is csaptak a lehetőségre, mire Vágó politikai haszonszerzéssel vádolta meg őket. Mi lesz még itt tavaszig?

Közben Ron Werber, Saul Alinsky és Szrgya Popovics tanítványai vért izzadva próbálnak összehozni egy olyan megmozdulást, amivel kiprovokálhatnának maguk ellen némi erőszakot. Jól jönne egy kis verés, nem túl hosszú előállítás, hogy a saját oldalukra állítsa a közvéleményt. De egyelőre nem a hatalom, hanem az az ötven-száz ember válik rendre nevetségessé, aki még felül erőltetett kezdeményezéseiknek. Nincs mit csodálkozni azon, hogy ilyen körülmények között a momentumos Fekete-Győr András is úgy érzi, kizárólag ők a jövő emberei, Raskó György nyilván csak a szabályt erősíti soraikban. A háttérben Schilling Árpád tűnődik a nemzetbiztonság kérdésein, és titokban jó darabokat rendezne inkább.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. szeptember 19. 20:02
Kádárista nyugger fidesz birkák adják önmagukat https://www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201708 ---- Ez a söprédék leckét tudna adni az erőszakról :)
he-he
2017. szeptember 19. 12:28
Büdös komcsi kuss!
dakotasámán
2017. szeptember 19. 12:15
"azoktól a brüsszeli politikusoktól várnak segítséget az Orbán-rezsim elsöpréséhez, akik bizonyíthatóan Soros kezéből esznek." g ottó, a magyar tetűk papagájkórusa közmegvetésnek örvendő tagja. hát aztán ottóka, te kinek a kezéből eszel ? senkiéből, hallhatnánk az önérzetes választ. ja, hogy zorbán seggéből. hát te tudod, gusztus kérdése az egész. kilóra megvett genya papagáj vagy, de nem zavar jól láthatóan. de, ha már ilyen jól értesült vagy, mesélj már valamit az offshore lovag habonyművek árpiról, rogán bulibáróról és a nemzet gyöngyszemeiről, az egy év alatt 100 milliárdot lenyúló zorbán/mészáros sziámi ikrekről is. ne mondd már, hogy nem hallottál még ezekről. egy igazi újságíró csak utána járna a mendemondáknak. egy papagáj persze nem.
hátakkor
2017. szeptember 19. 10:37
Marci próbaidővel van szabadon. A következő garázdasága már letöltendő lesz. Gondolom úgy időzítik, hogy október 23-án Juhász Petya és a többi kis buzi a fütyülőjükkel vonulhasson a börtönhöz kiszabadítani tömlöcéből, ahol addigra oda-vissza megcsinálják Marcit. Addigra azt sem tudja fiú-e vagy lány. Ingyen ösztöndíjat kap a CEU gender szakára levelezőn. A gender elmélet távolból a böriben is jól elsajátítható.. Mire szabadul Ságvári után szabadon elmondhatja, hogy 32 nemem volt, de nem mondtam senkinek NEM-et. OTT megválaszthatja identitását szabadon. A börtönben vívja meg harcát, hogy a női WC-be is mehessen 145 kilós erős, sportolni szerető, értelmes, kedves partnerével, bőrszínre való tekintet nélkül, akit ártatlanul börtönözött be az igazságtalan választásokon hatalomra jutott Orbán-fasizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik