Életveszélyben a nyugdíjasok

2017. szeptember 19. 21:54

Vágó és társai abból a célból, hogy erőszakos úton megragadják a hatalmat és megdöntsék a kormányt, államellenes szervezkedést hoztak létre.

2017. szeptember 19. 21:54
Farkas Attila Márton
24.hu

„Nem véletlen, hogy az áruló Jobbik, ami jó pénzért átigazolt a liberálbolsevikokhoz, ezeket az idősebb embereket tette meg közellenséggé. Mint a kormánysajtó arról beszámolt, a nyugdíjasok rettegnek, mert több helyről is hallani, hogy Jobbik-szimpatizánsok veréssel fenyegetnek idős embereket, csak azért, mert idősek. (...)

Én olyan forgatókönyvet is elképzelhetőnek tartok, hogy míg Vágó Gábor a felcsúti kisvasutat rohamozza meg környezetvédelmi osztagokkal, addig Gulyás Márton szabadcsapatai festékesdobozokkal felszerelkezve ostromolják a Budai Várat. Gyanítom, Schilling Árpád se véletlenül rendez külföldön. Színházi társulatnak álcázott, Nyugaton kiképzett diverzáns egységével folytat aknamunkát a törvényes kormány ellen.

Vélhetően a Momentum Lenin-fiúi is elárasztják majd a kormánypárti szerkesztőségeket, hogy ott terrorizálják a független és szabad nemzeti sajtó munkatársait. Máris felajánlották segítségüket Vágó Gábornak, hogy 200 ezer aláírást gyűjtenek neki, nyilvánvalóan azért, hogy listázzák a lázadás idején mozgósítható személyek elérhetőségét. Elmondhatjuk tehát, hogy Vágó és társai abból a célból, hogy erőszakos úton megragadják a hatalmat és megdöntsék a kormányt, államellenes szervezkedést hoztak létre. Az összeesküvő csoport a hazai sorosisták különböző áramlataival és a nyugati imperialistákkal szövetségben puccskísérletet akar végrehajtani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. szeptember 20. 18:59
Honjaim! Itt egy félcédulás firkász olvashattok,aki szólásszabadságát gyakorolja éppen!
beflower56
2017. szeptember 20. 13:18
Ez ugyanolyan idióta mint a puzsér!Ha nem rosszabb/hülyébb/.
Dénia
2017. szeptember 20. 10:08
Én is remélem, hogy ez marad nálunk a közröhely szintjén. Nem úgy, mint mondjuk Ukrajnában. Ahol konkrétan puccsot hajtottak végre külföldi szervezéssel fél évvel a választások előtt.
szerafim
2017. szeptember 20. 08:27
FAM. Ezt most mért? Bocs, de gyenge. Az első APU végén mondtad, hogy inkább leszel senki a senki földjén. Kérlek, maradj senki a senki földjén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik