Ezért utálja a baloldal, ha a férfiak bókolnak a nőknek

2017. szeptember 19. 10:19

A baloldal meglehetősen sikeres volt abban, hogy meggyőzze mind a nőket, mind a férfiakat arról, hogy a férfi vonzódása a nők iránt eredendően kizsákmányoló, megrontó és romboló.

2017. szeptember 19. 10:19
Desire to Return
Desire to Return

„Ami igazán feldühíti ezeket az embereket, az nem a »szexizmus«, hanem a tény, hogy egy férfi nyilvánosan elismerheti szégyen nélkül, hogy szexuálisan vonzónak találja a nőket. S ezzel ráadásul más férfiaknak is azt üzeni, hogy ők is megtehetik ugyanezt. Ez azért probléma a baloldal számára, mert keményen kampányolt annak érdekében, hogy démonizálja az ilyen viselkedést. Az előző évtizedekben a baloldal meglehetősen sikeres volt abban, hogy meggyőzze mind a nőket, mind a férfiakat arról, hogy a férfi szexualitás, főleg a férfi szexuális vágy mindig veszélyes. A férfiak szexuális vonzódása a nők iránt – a mondják nekünk – eredendően kizsákmányoló, megrontó és romboló. 

A férfi szexuális vágy ma csak akkor alkalmas a nyilvános bemutatásra, ha más férfiak testére irányul. Ha egy férfi más férfiak testét kívánja, akkor előléptetik az értékesebb teremtmények sorába. Azok a férfiak viszont, akik továbbra is nők iránt éreznek vágyat, megvetésre méltóak.

Hogy bebizonyítsa: nem olyan ogre, aki a nőket kedveli, az átlagos férfi ma hatalmas erőfeszítésekkel úgy tesz, mintha nem venné észre őket. Úgy éli mindennapjait, mint egy aszexuális teremtmény, körülvéve olyan professzionális és társadalmi kultúrával, amely a szexuális tudatosság legvisszafogottabb jelét is zaklatásnak fogja fel. Ha elismered, hogy Helennek jól áll a kék, az büntetendő sértés. Annak elismerése pedig, hogy kedveled a női melleket – öngyilkosság.

Akármennyire is szörnyű ez a helyzet, Clay Travis esete ráirányítja a figyelmet egy még rosszabb jelenségre. A baloldal nem csak a férfi szexualitást gyűlöli. Hanem annak következményeit is. Ha férfi szexualitás ugyanis, ha normális és egészséges, nem egyenlőséghez, hanem kiválasztáshoz és családalapításhoz vezet. 

Nem minden férfi vonzódik egyformán minden nőhöz. A legtöbb férfi számára eljön az idő, amikor már csak egy nő a fontos számára. Nem csapja már a szelet általában a nőknek, csak egy valakire koncentrál, a többieket pedig mellőzi. Nincs ennél egyenlőtlenebb dolog a világon. S a baloldal ki nem állhatja ezt az egyenlőtlenséget.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. szeptember 20. 02:08
Pokol Béla: Európa végnapjai Ez a téma itt is előkerül.
noMores
2017. szeptember 19. 12:07
Mi ez az idiotizmus??????? Mar a cim is dobbenetes boszmeseg. A jobboldal meg ezert turja az orrat? Jesus:(
krakken96
2017. szeptember 19. 12:03
"A férfiak szexuális vonzódása a nők iránt – a mondják nekünk – eredendően kizsákmányoló, megrontó és romboló." nagyon nem lőttek mellé hiszen a házasság is arról szólt,hogy "EZ A NŐ FOGLALT" valamikor az evolúció során a hímek felismerték előnyeit,a mezőgazdaság kialakulásával pedig sok munkás kézre volt szükség. "Úgy éli mindennapjait, mint egy aszexuális teremtmény, körülvéve olyan professzionális és társadalmi kultúrával, amely a szexuális tudatosság legvisszafogottabb jelét is zaklatásnak fogja fel. Ha elismered, hogy Helennek jól áll a kék, az büntetendő sértés. Annak elismerése pedig, hogy kedveled a női melleket – öngyilkosság." ez már inkább arról szól,hogy KI akarja megdugni. kár rimánkodni,mert a muszlimoknál például idegen férfiak egyáltalán nem bókolhatnak,ott is hasonló érdekből csak azzal a különbséggel,hogy a férfiak nőrokonaik felett gyakorolt szexuális kontrollal tartják fönn a család kohézióját. SEX SELLS vagyis a szexuális kizsákmányolásnak is van rációja.
madarasi.abel
2017. szeptember 19. 11:57
gyerekek. egy két hete létező, külföldi blogot szemlézni nem ciki? Akinek azt sem tudni, ki a szerzője? "Join 9 other followers" hogy a tartalmát ne is hozzam szóba :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik