Lenin-fiúk demokráciája

2017. szeptember 19. 17:45

Napóleon, Horthy, Bethlen, De Gaulle, Putyin, Orbán: romeltakarítók.

2017. szeptember 19. 17:45
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Ezt a liberálisok vitték tökélyre, akik állandóan az erőszak elutasítását hangoztatják, ám minden erkölcsi skrupulus nélkül alkalmazzák, sőt ideológiá­kat fabrikálnak hozzá. További jellemzőjük még a világ »jobbításának« beteges kényszere. S a legfontosabb közös tulajdonság: csak és kizárólag romokat, pusztulást, nyomort képesek maguk után hagyni, és az utánuk jövőknek állandóan romokat kell eltakarítaniuk. Napóleon, Horthy, Bethlen, De Gaulle, Putyin, Orbán: romeltakarítók és rendrakók.

Az 1919-es patkánylázadás után nyugatra menekülő bolsevik gazemberek pontosan ugyanazt csinálták, mint mai utódaik. Megkísérelték tönkretenni, lejáratni, átvitt értelemben és a lehető legvalóságosabban is blokád alá vonni Magyarországot. Így őrjöngött például Kunfi Zsigmond Bécsből: »Minden erkölcsös (…) ember befogja az orrát, ha a magyar nevet hallja. Annak a trágyadombnak dögletes bűze, amelyet kereszténykurzusnak neveznek Magyarországon, az európai erkölcsi és politikai köztisztaságnak égető problémájává lett, és mindenki, nem csak szocialisták, egyetért abban, hogy ezt a szemétdombot el kell hordani.« (Világosság, 1920. június 29.)

Ismerős, ugye? Hát persze hogy az. S ugyanebben a hangnemben szerveztek bojkottot, blokádot, ellenállást, engedetlenséget a tömeg­gyilkosok. És uszították minden módon a nemzetközi baloldalt és a szakszervezeteket, amelyek ugyanolyan idiótákból álltak, mint ma.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hóvirágcsempész
2017. szeptember 20. 21:43
:-)) Kezdeményezz egy ujabb Birkamenetet, Zsóti . A bokádon folyna le a híg fos , bazdmeg . Villoghatsz te akármivel , rohadtul nem érdemeltétek meg a kétharmadot . Több a kurvaság , mint az eredmény .
frivol824@gmail.com
2017. szeptember 20. 15:41
"Napóleon, Horthy, Bethlen, De Gaulle, Putyin, Orbán: romeltakarítók." Kisfiam! Vonát kihagytad, ezért elvonám tőled a következő fröccsöt.
Megtalálta
2017. szeptember 20. 12:59
A rendszerváltást követő időszakot leszámítva volt-e olyan Magyarországon, hogy baloldali politikai erő választásokat nyert volna?
szekula
2017. szeptember 20. 11:05
Hitlert kihagytad, butanáci!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik