Orbán Viktor már csak kapaszkodni próbál hanyatló hatalmába

2017. szeptember 18. 17:37

A miniszterelnök kiégett, nem tud megújulást, lendületet adni az országnak.

2017. szeptember 18. 17:37
Szabó Szabolcs
Együtt

„A miniszterelnök kiégett, nem tud megújulást, lendületet adni az országnak. Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője szerint Orbán Viktor mai beszédében csak a múltról beszélt, a jövőről szót sem ejtett. A Fidesz-kormánynak Magyarország valódi problémáira kellene figyelmet fordítania. Múlt héten ismertetett választási programjában az Együtt bemutatja, hogyan teremt majd együttműködő, boldog, gyarapodó országot hazánkból, valamint számba veszi az ehhez szükséges intézkedéseket.

Orbán Viktor parlamenti napirend előtti felszólalásában nem beszélt Magyarország égető problémáiról:a hiányszakmákról, az alacsony bérekről, arról, hogy hazánk elszigetelődik, mert már a Csehország és Szlovákia is kifarolnak a sokat hangoztatott V4 partnerségből.  Bejelentett 93 új mentőautót, de arról nem beszélt, hogy  nincs elég mentőorvos. Migránspolitika helyett családpolitikát hirdetett, miközben beszéde háromnegyede migránsozásról a bevándorló országokról, sorozásról és brüsszelezésről szólt. Kereszténységről beszélt, miközben a folyamatos gyűlöletkeltés céljából nemzeti konzultációt hirdetett meg. Ráadásul a választásokra készülve ezt a nemzeti konzultációt is újabb adatszerzésre, Kubatov-listák bővítésére fogják felhasználni.

Orbán egy kiégett kormányfő. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a mai beszédében a nyári uborkaszezon három hónapját összegezte. A múltról,  és nem a jövőről beszélt. Orbán Viktor egy letűnt kor gyermeke, aki csak nemzeti konzultációkkal tölti ki  hanyatló kormányzását.
Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője szerint Orbán Viktornak és a Fidesznek a gyűlöletkeltő nemzeti konzultációk és az igazság elferdítése helyett az ország valódi problémáira kellene figyelmet fordítania. Foglalkozhatna az olyan égető kérdésekkel, mint az egészségügy, az oktatás helyzete vagy éppen a kivándorlás megállítása.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. szeptember 20. 00:22
Erre mondják, ,hogy köhög a bolha.
Bokros Birka
2017. szeptember 19. 20:06
Együtt a hét vicce! :D
luisbathhelena
2017. szeptember 19. 16:43
Hülye vagy kisfiam. OV pontosan a fenyegető jövőről beszélt, amit ti szivesen megvalósítanátok.
zsoka1951
2017. szeptember 19. 14:21
Ha ha ha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik