Európa sem ússza meg a Soros-terrort

2017. szeptember 18. 12:07

A Soros-szervezetek természetesen összezárnak és egymást segítik azzal, hogy platformjaikon népszerűsítik a polgári engedetlenséget.

2017. szeptember 18. 12:07
Jurák Kata
Pesti Srácok.hu

„A Soros-szervezetek természetesen összezárnak és egymást segítik azzal, hogy platformjaikon népszerűsítik a polgári engedetlenséget. Ez a közösségi médiában is észlelhető, a teljesség igénye nélkül például a Civilizáció Polgari.engedetlenseg.es.eroszakmentes.ellenallas vagy éppen a Helsinki Bizottság posztol rendszeresen az engedetlenségi mozgalom »áldásos hatásairól.«

Figyelemreméltó, hogy a kampányba még az ex-SZDSZ-es Gusztos Péter is beszállt, ő a külföldről pénzelt NGO-k átláthatóságát célzó törvény elfogadásának esetére lengette be, hogy elmennek a végsőkig.

A választásokig tartó időszakban várhatóan a Soros Györgyhöz köthető szervezetek át fogják lépni a jogállamiság határait és az erőszakos eszközöktől sem riadnak vissza annak érdekében, hogy 2018-ban a Sorossal jó kapcsolatokat ápoló baloldal megkaparinthassa a hatalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2017. szeptember 19. 18:11
van az a (köz)pénz....
dakotasámán
2017. szeptember 19. 13:08
"A választásokig tartó időszakban várhatóan a Soros Györgyhöz köthető szervezetek át fogják lépni a jogállamiság határait és az erőszakos eszközöktől sem riadnak vissza..." ez mind csak kitaláció és rémhír terjesztés. az egyetlen bizonyíthatóan erőszakos fellépést a kubatov kopaszok követték el. persze zorbán semmit sem tudott az egészről, mint rákosi annak idején. katica, ha már erőszak, a kubatov kopaszok történetének is utána járhatnál, hogy tényekről is beszámolhass, ne csak lázálmaidról.
Morgen
2017. szeptember 18. 23:56
Sajnos, Pintér belügyminiszter kénytelen lesz megoldani ezt a "profi hőbörgést",amit Marcikáék ígérgetnek. Szépen, nyugodtan össze kell őket szedni, majd , ha mind egyben van, akkor meg kell kérdezni a Ferit, hogy mit kell tenni a veszett kutyákkal !! Onnan már csak át kell adni a kóter-kulcsot Gergényi mesternek, intézzék el a továbbiakat egymás között. Mindig mondtam, hogy nem kell félni az ellenféltől, a legpénzéhesebb, legvérszomjasabb emberre kell bízni a hőbörgőiket! Ő majd ráncba szedi őket, megéri megfizetni! Aztán mehetnek panaszra az ENSZ-hez!
Pinter68
2017. szeptember 18. 21:32
Soros - terror?? :DD Mit fognak még kínjukban kitalálni ezek az egymásra licitáló huszadrangú propagandisták?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik