Válasz a MÚOSZ-nak, avagy a függetlenség hazug legendája

2017. szeptember 13. 12:18

Apáti Bence
888

De az sem bűncselekmény, kedves MÚOSZ, ha az olvasók megtudják, hogy ki kapja Sorostól, és ki kapja Simicskától a napi betevőt.

„Az információhoz való jog nem egyoldalú dolog. Az olvasóknak joguk van tudni, hogy ki, mit, és miért ír. Jól mondjátok. Valóban nem bűncselekmény Sorostól kapni a fizetést. Ahogyan az sem, ha mi megírjuk, hogy ha valaki Sorostól kapja a fizetését. Az olvasóknak joguk van ezekhez az információkhoz.

Mert ti, ott a baloldalon láthatólag foggal-körömmel, az utolsó leheletetekig ragaszkodtok ahhoz a 27 éve szuggerált hazugsághoz, hogy független, semleges értelmiségiként kutatjátok az igazságot, azonban az igazság ezzel szemben az, hogy nagyon is függtök valakiktől. És nagyon is tartoztok valahová. Baloldaliak vagytok. Liberálisok vagytok. Mindig is azok voltatok. 27 éve azok vagytok. Amivel semmi baj sincs. A ti bajotok. 

És nem, kedves MÚOSZ, ez valóban nem bűncselekmény. De az olvasókat 27 éve megtéveszteni, függetlenséget, ideológiasemlegességet hazudni, az már minimum etikátlan. 

De az sem bűncselekmény, kedves MÚOSZ, ha az olvasók megtudják, hogy ki kapja Sorostól, és ki kapja Simicskától a napi betevőt. 
Joguk van tudni. 

Joguk van az információhoz.

És értem én, kedves MÚOSZ, hogy mi is az igazi bajod, hogy ne érteném, de akárhogy sipákolsz, akárhányszor árulkodsz a fejlett Nyugatnak, az olvasók meg fogják tudni, hogy kit etet Soros. Hála istennek elmúltak azok az idők, amikor ez a módi még működött.” 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/117630