Kormány

A „Soros-tervről” szóló Nemzeti Konzultációba kezd a kormány

2017. szeptember 13. 23:59

„Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Origo szerint a Fidesz velencei frakcióülésén.

Nemzeti konzultáció lesz a „Soros-tervről” – írta szerda este az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében. A lap írása szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, „kívülről mozgatják őket”.

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a „Soros-terv jelenti az igazi veszélyt”. Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

„Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik” – idézte Orbán Viktort az internetes lap.

A cikk szerint a miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem – ennek az az oka, hogy fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását, ezért van szükség a nemzeti konzultációra – indokol az Origo.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/117662