Szolgálati közlemény – a kormánybukta ismét elmaradt

2017. augusztus 30. 08:54

Apáti Bence
Polgár Portál

Sajnálattal kell tudatnunk minden „fotelszabadságharcossal”, hogy a hétfőre meghirdetett kormány- és rendszerváltó buliforradalom érdeklődés hiányában megint elmaradt.

„Sajnálattal kell tudatnunk minden »fotelszabadságharcossal«, hogy a hétfőre meghirdetett kormány- és rendszerváltó buliforradalom érdeklődés hiányában megint elmaradt. Így aztán “a világ legkegyetlenebb diktátora” (copyright by feketegyőrandrás) zavartalanul beszélgethetett a »felcsúti törpe-Kim Ir Szennel«.

Ezen felháborító eseményt (értsd: Oroszország elnöke, mialatt megtekintette a cselgáncs világbajnokságot Magyarországon, eldumálgatott Magyarország miniszterelnökével) több, a politikai uborkaszezonhoz képest izgalmas történés tette színesebbé: ellenzéki aktivisták halált megvető bátorsággal tüntetni kezdtek a nevezett sporteseményen, majd miután kedvesen meg lettek kérve, hogy menjenek ki, kedvesen ki is mentek.

(Friss hír, hogy tiszta tekintetű András szerint, amennyiben mégis mutatkozik igény forradalomra, a Momentum tornából felmentett rettenhetetlen harcosai küzdenének az első sorokban.)

Kis kiegészítés: ha ugyanezt futballmérkőzésen teszik Gyuriferi alatt, akkor nem ilyen kesztyűs kézzel bánt volna velük a »szeku«. No de fegyőrék ingerküszöbét akkoriban nem érte el »a földkerekség legkegyetlenebb diktátorának« csatakosra nyaldosása, és kutyával való megajándékozása, így tüntetni sem volt kedvük.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116873