Legyünk Szent István büszke és áldozatos népe!

2017. augusztus 20. 16:39

Szita Károly
Facebook

Szent királyunk eddig is megtartott bennünket, és bizonyosan megtart a jövőben is, ha az ő helyes útját választjuk. Ha hitünket mi is megtartjuk és megvédjük, s ha kiállunk a keresztény Európáért, benne saját szeretett hazánkért!

„Legyünk Szent István büszke és áldozatos népe!

A magyarság mindig akkor cselekedett helyesen, amikor Szent István keresztény hitét és szigorúan szervezett államiságát egyaránt követte. 30 emberöltő messzeségben sem feledkezhetünk meg arról, amit Szent István értünk tett: az országról, amit létrehozott, hitünkről, mely megtartott bennünket ezer esztendőn át, a példáról, amit jelentett, s jelent ma is a magyar történelemben. Erős jobbja itt van ma is. Kormányoz bennünket, irányt mutat, de egyben figyelmeztet is.

Szent királyunk eddig is megtartott bennünket, és bizonyosan megtart a jövőben is, ha az ő helyes útját választjuk. Ha hitünket mi is megtartjuk és megvédjük, s ha kiállunk a keresztény Európáért, benne saját szeretett hazánkért! Megtart, ha megvédjük határainkat, és nem engedünk azoknak, akik el akarnak veszejteni minket. Megtart, ha bizodalmunk nemcsak saját karunk erejében, hanem közösségeinkben is ott van. Megtart, ha képességeink legjavát használjuk fel nap mint nap. Megtart bennünket, ha imádságainkat, melyeket édesanyánktól tanultunk, nem feledjük sohasem, és tovább adjuk gyermekeinknek. Megtart bennünket, ha Isten és a haza mellett a család a legfontosabb számunkra.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116399