Mentségek

2017. augusztus 19. 13:26

Még ki sem hűlt a turistákat gázoló autó motorja, mikor mindannyiunk Kálmán Olgája, a Simicska-tv képernyőjén, nekiállt megmagyarázni az eseményeket.

„Még ki sem hűlt a turistákat gázoló autó motorja, mikor mindannyiunk Kálmán Olgája, a Simicska-tv képernyőjén, nekiállt megmagyarázni az eseményeket. Elsősorban a mohamedánok közismerten cizellált és habos lelki élete kapcsán fejtette ki nézeteit. Szerény ám mértékadó megállapítása szerint a migránsok a gaz Orbánbasi és pribékéi miatt teszik, amit tesznek. Hogy a magukat Damaszkuszban, Iszlámádban vagy Kandahárban felrobbantók hol és mikor találkoztak Orbánbasival, avagy pribékjeivel, arról nem történik említés.

Lehet, hogy haladó honfitársaink érzékenyítő tréninget tartanak nekik, ahol Orbán arcképével radikalizálják őket, mint egymást a Bitó-szalonban.

Hogy pont Röszkénél vadulnának meg, arra nem gondoltam. Sejtettem én, hogy van összefüggés kis hazánk és az európai terrorizmus között, de magam Paprika Kinga látványára és Komáromi Gergő gitárjátékára gyanakodtam, mint a mohamedánok megvadulását kiváltó okokra.

Zárójel. Amúgy a mi Olgánk némileg belezavarodott a nagy igyekezetbe, ugyanis azt mondta, hogy akiket itt a határon vegzáltak majd azok lesznek a másod- és harmadgenerációs bevándorlók. Na most, ez csak úgy lehetséges, ha saját utódaik is ők maguk lesznek, ami – még a mohamedánok közismert zsenialitását figyelembe véve is – meglehetős nehézségekbe ütközik. A logika azt sugallja ugyanis, hogy aki itt jelentkezik a határon az első generációs bevándorló. Továbbá ama apró hiba is figyelemre méltó, miszerint mindeddig úgy mondták, hogy a bevándorlásnak nincs köze a terrorizmushoz. Úgy látszik Orbánbasi elintézte, hogy de. Zárójel bezárva.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116369