Orbán: Legfontosabb feladatunk Európa biztonságának helyreállítása

2017. augusztus 18. 10:06

Orbán Viktor miniszterelnök részvétét nyilvánította Mariano Rajoy spanyol kormányfőnek a barcelonai merénylet kapcsán. Biztosította kollégáját, hogy a magyar kormány minden eszközzel támogatni fogja közös a küzdelmet az Európát sújtó terrorista támadásokkal szemben.

2017. augusztus 18. 10:06

Orbán Viktor miniszterelnök kondoleáló táviratot küldött Mariano Rajoy spanyol kormányfőnek a barcelonai merénylet kapcsán – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken az MTI-t.

A kormányfő azt írta, mély megdöbbenéssel értesült a csütörtökön, Barcelonában elkövetett terrortámadásról. A magyar emberek nevében együttérzését fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak és gyors felépülést kívánt a sérülteknek. Orbán Viktor leszögezte: „ez a szörnyű támadás megerősíti azon meggyőződésünket, hogy az előttünk álló időszak legfontosabb feladata Európa és az európai emberek biztonságának helyreállítása”.

Biztosíthatom, hogy kormányom továbbra is minden rendelkezésére álló eszközzel támogatni fogja közös küzdelmünket az Európát sújtó terrorista támadásokkal szemben” – zárta a spanyol kollégájához intézett táviratát a magyar miniszterelnök.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. augusztus 18. 20:36
"Orbán: Legfontosabb feladatunk Európa biztonságának helyreállítása" A csüngőhasúnak önmaga biztonsága a legfontosabb.
pemete jakab
2017. augusztus 18. 20:34
"Orbán: Legfontosabb feladatunk Európa biztonságának helyreállítása" A biztonságunkat leginkább az veszélyezteti, ha egyesek túl nagy hatalmat kapnak: visszaéléseiket, erkölcstelenségüket törvényesítik.
oskar
2017. augusztus 18. 19:38
Érdemes tanulmányozni, és átvenni a világnak Izrael megoldását. Bármilyen hősnek is gondolja magát egy terrorista, legyen tudatában annak,hogy nemcsak ártatlan embereknek okoz rosszat, hanem sajásaládjának is. Úgy tűnik, Izraelben azért ritkább manapság az öngyilkoa merénylet mert az elkövetők szüleinek, testvéreinek a házait ledózerolták.
madarasi.abel
2017. augusztus 18. 15:53
Nekem ez a pocakos ne beszéljen biztonságról addig, amíg Ópályiban lincseléstől kell tartani. Nekem ez a pocakos ne beszéljen biztonságról addig, amíg a magyar kórházakban a betegek nincsenek biztonságban a nem megfelelően mosott kezek elől. Nekem ez a pocakos ne beszéljen biztonságról addig, amíg senki vagyona (a közösé még annyira) sincs biztonságban, ha arra a nemzet kigömböce szemet vet. Dolgozz, köpcös, ne a szád járjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik