Hollik: A Jobbik és az MSZP pénzért mindenre képes

2017. augusztus 18. 13:30

Soros egyetemének érdekében ülnének össze a hétfői parlamenti ülésen, nem pedig valós kérdések miatt, ezért a Fidesz-KDNP képviselői nem vesznek részt az eseményen– jelentette ki Hollik István pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

2017. augusztus 18. 13:30

Soros, MSZP, Jobbik – mindegyikükre kitért Hollik István pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján. 

A Fidesz-KDNP képviselői nem vesznek részt a hétfői rendkívüli parlamenti ülésen – jelentette ki a politikus. Sajnálatosnak nevezte, hogy az ellenzék a devizahiteleseket használja fel egy ilyen ülés „összerángatására” csupán annak érdekében, hogy „a CEU-t, Soros György egyetemét védjék, és ezt az ügyet megpróbálják megint napirendre venni”. „Mivel ezek nem valós kérdések, és semmi aktualitása nincsen, ezért mi nem fogunk részt venni az ülésen” – mondta, hangsúlyozva ugyanakkor azt, hogy a devizahiteleseket, ahogyan eddig, továbbra is segítik.

Arra a felvetésre, hogy a Magyar Nemzet úgy tudja, diplomaták kormányzati „sorvezetőt” kaptak, amely szerint Soros Györgyöt mindenképpen meg kell említeniük augusztus 20-ai beszédükben, a KDNP-s politikus úgy reagált: nem tud ilyen „sorvezetőről”. Ugyanakkor szerinte Szent István Magyarországa és Soros György egész Európában erőltetett elképzelése egyértelműen szemben áll egymással, ezért nem mesterkélt erről beszélni augusztus 20-án.

Az MSZP és a Jobbik esetleges együttműködését firtató kérdésre a képviselő azt mondta: a két párt a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a szocialistáknak mára elmúlt az a „finnyásságuk”, hogy nem működnek együtt a Jobbikkal „annak radikális és antiszemita volta miatt”. Hozzátette, korábban a Jobbik is kizárta az együttműködést az országot romba döntő MSZP-vel.

Kérdezték őt arról is, hogy a sajtó egy részét nem engedték be egy csütörtöki, nyugdíjasok részvételével zajlott jobbikos kerekasztal-beszélgetésre. Szerinte azért nem engedtek be egyes médiumokat, mert a Jobbiknak és elnökének, Vona Gábornak titkolnivalója van a nyugdíjasokkal kapcsolatban. Vona Gábornak inkább bocsánatot kellene kérnie a nyugdíjasoktól az őket megsértő megnyilvánulásai miatt – tette hozzá.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2017. augusztus 19. 10:07
.... - mondta Hollik, majd folytatta a lopást.
liberálzöld.
2017. augusztus 18. 17:45
Bizony! Pénzért még stadion is építenek! Tiszta újat! "Ez még a magyar stadionépítések között is csoda Elég alaposan tervezhették meg a Videoton stadionjának felújítását, ha most derült ki, hogy mégsem tarthatják meg a főépületet, hanem azt is le kell bontani. Az épületet alig tíz éve húzták fel, de az fmc.hu-nak nyilatkozó Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere szerint „senki sem számított arra, hogy használhatatlan műszaki és statikai állapotban van.” 
Akitlosz
2017. augusztus 18. 16:59
"Hollik: A Jobbik és az MSZP pénzért mindenre képes" Bezzeg a Fidesz!
madarasi.abel
2017. augusztus 18. 16:55
Aszonta a Gulyás Gergő, hogy nem is lop a fidesz, hiszen az EU-s pályázatok csupán 5%-a kerül KÖZVETLENÜL hozzájuk. Hogy nem közvetlenül mennyi, s az állami költésekből mennyi, azt már nem részletezte. A MET nyereségét sem. A kaszinókét sem. Letelepedési kötvény: csend. Kommunikációs milliárdok, szó se róla. Az ezermilliárdot meg már régen elrúgtuk. 1 000 000 000 000 forint. de a fidesz nem is lop :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik