Remény és erő

2017. augusztus 18. 08:21

Elég volt! Akiknek nem tetszik Európa, az európai kultúra, az itteni szokások, azok húzzanak el innen.

2017. augusztus 18. 08:21
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Elég volt! Akiknek nem tetszik Európa, az európai kultúra, az itteni szokások, azok húzzanak el innen. Teljesen mindegy, hogy első, vagy x-edik generációsak, hogy hol születtek, menjenek oda, ahol felrobbanthatják, agyonlőhetik, furgonnal letarolhatják, megkéselhetik a magukhoz hasonlókat, de innen azonnal távozzanak. Barcelona után nincs helye tovább semmilyen széplelkűsködésnek. Ideje fellázadni!

Most, hogy a Nézőpont Intézet felméréséből kiderült, amit minden józanul gondolkodó ember eddig is gondolt, jelesül, hogy tíz közép-európai polgárból csaknem nyolc elutasítja a kötelező betelepítési kvóta ötletét, érdemes néhány balliberális süket dumát újra elemezni.

Itt van mindjárt az a szemenszedett hazugság, hogy a magyarok bezárkózók, kirekesztők, idegengyűlölők lennének. Mert ha ez alátámasztható lenne csupán azzal, hogy hazánkban a többség elutasít minden olyan tervet, ami szerint Brüsszelben, Berlinben mondanák meg, kikkel kell együtt élnünk a jövőben, akkor szegény szlovákok, csehek, bolgárok, szlovének, románok, lengyelek, horvátok és szerbek is szégyenpadra kerülnének velünk együtt. Ennyi országot, ennyi népet lenácizni még a mi fekete öves Soros-huszárjainknak is komoly kihívást jelent.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2017. augusztus 18. 18:41
Az ATV a Havassal együtt, egy idióták gyülekezete!
Mindjárt
2017. augusztus 18. 16:43
Ezek se alkalmozkodnak: Bayer 2013 "A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak". Hová küldjük őket? Indiába? Romániába? A két felcsútit is küldjük haza? Nehéz dolog mert Bayer és Gajdics most már nekik dolgozik mert Mészáros megvette őket.
Mich
2017. augusztus 18. 16:23
"Akiknek nem tetszik Európa, az európai kultúra, az itteni szokások, azok húzzanak el innen." Ez szól nemcsak az iszlamistáknak, de a libsibolsináciknak is...!
kesztió
2017. augusztus 18. 12:34
Hát, ami Gajdics Ottót illeti, nála is eléggé kérdéses, hogy mit keres még egy uniós országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik