Rózsaszín fasizmus

2017. augusztus 18. 21:21

Az üzenetet kézbesítői szerint a férfiúi princípium lecserélhető: volt már női Thor, fekete Pókember, lesz még transzszexuális Toldi is.

2017. augusztus 18. 21:21
Berengar
Férfihang

„Történt, hogy a tinivámpírok törzshelyén, a moly.hu safe space közösségében megváltozott a külcsín, a portál kék hátterét rózsaszínre cserélték a dzsenderipar dzsihadistái. Szomorú korkép ez a szeretet-diktatúra, a Trudeau-fasizmus napjaiból: háromszázan helyeselték az esztétikai terrort, háromszázan lájkolták a vizuális merényletet.

Szemet-agyat kiégető háttérszín, a tengerentúli könyvipar tucattermékei, babarózsaszínbe öltözött öngyarmatosítás. Ritka pillanat, mikor a droidművészek látványcivilizációja találkozik a Földanya gyermekeivel. Az üzenetet kézbesítői szerint a férfiúi princípium lecserélhető: volt már női Thor, fekete Pókember, lesz még transzszexuális Toldi is.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. augusztus 20. 11:54
rószaszin szerelem: Munkából hazafelé Béla odaszól Tihamérnak -Ha hazaérek letépem a feleségem bugyiját -Annyira kívánod? -Nem. Annyira szorít!
Szerintem
2017. augusztus 20. 07:41
Miért olyan fontos lecserélni a szereplők nemét, ha egyszer szerintük semmi különbség a nemek között? Nem köpik ezzel szembe magukat és tagadják meg a saját beteges ideológiájukat?
annamanna
2017. augusztus 19. 01:59
Csakhogy a portál kék háttere most is kék.
Zsolt75
2017. augusztus 19. 00:05
"Üzenetet kézbesítői szerint" Mivan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik