Hogyan ússzunk meg egy lincselést?

2017. augusztus 18. 13:38

Lehet, hogy a nácizó farizeusok a gazemberek? Az igazi liberálnácik? Nem. Nem lehet. Biztos.

2017. augusztus 18. 13:38
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„És akkor mit látunk? Ópályiban szóról szóra megtörtént az, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy a vétlen sofőr ne jusson Szögi Lajos sorsára. A vétlen sofőr beletaposott a gázba és elhajtott, mert csak így volt esélye életben maradni. Majd megállt és »feladta magát« a rendőrségen.

Ám a Jóisten ennél sokkal viccesebb! Ugyanis a liberális média diadalittasan adta hírül, hogy egy helyi cigány vezető javasolta a gázolónak, hogy hajtson el, nehogy baj legyen. Remek! Akkor a helyi cigány vezető egy náci. Hiszen ugyanazt javasolta a vétlen sofőrnek, amit én minden elkövetkező vétlen és vétkes sofőrnek Olaszliszka után! Vagy a helyi cigány vezető pusztán egy normális ember, és azt javasolta, amit ilyen helyzetekben, atavisztikus, ölni akaró hordák felbukkanása idején egyedül javasolni lehet? Lehet, hogy a nácizó farizeusok a gazemberek? Az igazi liberálnácik?

Nem. Nem lehet. Biztos.”

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. augusztus 19. 19:06
Csótány Zsóti magömlése...
coroner
2017. augusztus 19. 11:06
Hölgyeim és Uraim! Azt gondolom,hogy B ZS-nak mindenben igaza van.A cigány-és a migráns kérdésben egyaránt.Ami ránk és leszármazottainkra vár , az maga lesz a megelevenedő pokol.Ny-Európa állampolgárai most kezdenek az agyhaláluknak köszönhetően,önként és dalolva rabszolgává válni.A mérték még olyan,amit szinte észre sem vesznek,de a lejtőn már száguldanak lefelé.Ez még a kezdet,most még csak segélyezik,eltartják,gyógyítják,etetik őket.A zuhanás majd akkor jön,amikor annyian lesznek,hogy tömegesen kövessék el az erőszakot.Ezt, már ma is csak hatalmas véráldozat árán (pro és kontra) lehetne megállítani.Ha nem tesszük meg,akkor gyermekeink és unokáink (már aki egyáltalán életben marad közülük,közülünk) naponta fog szembesíteni azzal az örökséggel,amit rájuk hagyunk.Le leszünk köpdösve úton-útfélen...
xoltan
2017. augusztus 18. 23:23
Nem ertem mit sir it Bayer. Itt a hir a 444-en, teljesen targyilagosan szamolnak be az esetrol, ertekitelet nincs benne, diadalittassagot is csak Bayer halucinalja oda: https://444.hu/2017/08/16/a-helyi-romak-vezetoje-tanacsolta-az-opalyi-gazolonak-hogy-hajtson-el Szomoru eset, sok szempontbol, de nem tudom miert akart ezen ugy kapcsan a libsikbe rugni. Van akinek mindenrol ugyanaz jut eszebe.
szervető
2017. augusztus 18. 21:25
Éltem egy olyan borsodi faluban, ahol szinte minden nyári hónapra jutott egy ilyen flashmob. Rendőrség falu két végén utat lezár, nagy nénó pedig elviszi a legenyhébb esetben a fülét kezében tartó legsúlyosabb sérültet, a vétlent, azaz a sofőrt. Miskolci tévés ismerőseim sírva könyörögtek egy forródrótért, ám sajnos csak a lezárásról tudósíthattak, úgyhogy amit mesélek, könnyen lehet, én találtam ki...mindenesetre nem adták a tv-ben.. A falu 87 százaléka cigány ember volt, én, akkor még mint önmagát igazán liberálisnak tartó pedagógus meghallgattam pl. Horváth Aladár nekik szánt fórumát, ahol felvilágosította őket, hogy szegénységben lopni nem bűn (no, erre én is rájöttem önállóan később, kertet gondozni, no, az a bűn ott, ahol zölden mindent letarolnak)...Egyre szomorúbban érzékeltem, hogy a helyi értelmesebb cigányok hogyan lesznek káderek egy pöffeszkedők ígéretei által tákolt világban, és most azt mondom, még ha Mészáros Lőrincet nem tartanám alapból ügyes embernek, akkor is ezret belőle ahelyett, hogy a legalacsonyabban élő magyar rétegek - ők a cigányok - rá legyenek uszítva a legszegényebb magyar - viszont vért izzadva dolgozók rétegére saját vezetőik lefizetése által, mert ez egyelőre a legolcsóbb, - mert bár ezerfelé szaladtam onnan, mégis azt vallom, felelőtlen kormányciklusok sora után vált a cigányság biológiai fegyverré a rendszerváltás után, eleve le voltak maradva társadalmi értékekben, de a rendszerváltást követően mindenki csak addig foglalkozott velük, míg meg nem vette a szavazatukat... Ők meg még eddig sosem kapták meg, amit vártak, mert azt nem is kaphatják...Ki fogja merni nekik bevallani, hogy a szabadság felelősség? No, csak mert annak az embernek a pártja el fogja veszíteni a választásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik