Akik sorban túlélték a terrortámadásokat

2017. augusztus 18. 17:06

Egy brit és egy ausztrál turista az elmúlt időszak több európai terrortámadását is túlélte.

2017. augusztus 18. 17:06

Az Index idézi a brit lapokból néhány barcelonai terrortámadás-túlélő visszaemlékezését.

Közöttük van Chris Pawley brit turista. „Nem hittem volna, hogy fél éven belül két terrortámadást élek túl. Ott voltam Manchesterben is, kevéssel azelőtt mentem el Ariana Grande koncertjéről, hogy a bomba felrobbant volna” – nyilatkozta.

Julie Monaco ausztrál turista három ide európai terrortámadást élt túl. A londoni késelős ámokfutás idején egy közeli lezárt metróállomáson rekedt. A párizsi Notre Dame előtti kalapácsos támadás idején bent volt a katedrálisban. Most pedig Barcelonában járt a furgonos ámokfutás helyszínén: elmenekülése után egy boltba zárva vészelte át a mészárlást.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. augusztus 19. 18:13
Jöjjön Nyugat-Európába kaland, horror, borzadály!
coroner
2017. augusztus 19. 09:07
A két urat házi őrizetbe kéne helyezni,mert kurvára nem hoznak szerencsét...
néhai Ch.Pilot
2017. augusztus 19. 00:39
Ez több mint gyanús. Szerintem ezek beépített megfigyelők voltak, hogy sikerült-e és milyen hatást váltottak ki az adott támadások.
Strassnoff Ignác
2017. augusztus 19. 00:09
Mint nagyjából 25 magyar celeb 2001-ben. "Én épp előtte 8 hónappal voltam a WTC-ben, csoda, hogy megúsztam." "A nagybácsim 2 éve volt a WTC-ben, hála istennek túléltem" "Épp félórával előtte nézegettem egy prospektusban egy utat New Yorkba. Még sose voltam ilyen közel a halálhoz." Bulvárszar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik