Putyin ismét Magyarországra jön

2017. augusztus 17. 12:46

Augusztus végén érkezik Magyarországra Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök a cselgáncs világbajnokság díszvendége lesz – erről beszélt Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke az ATV Start című műsorában.

2017. augusztus 17. 12:46

Vlagyimir Putyin augusztus 28-án érkezik Magyarországra a cselgáncs világbajnokság alkalmából – mondta Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke az ATV Start című műsorában.

A Magyar Judo Szövetség elnöke azt is elmondta, hogy Vlagyimir Putyint a nemzetközi protokolloknak megfelelően a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke hívta meg. Putyin egyébként a Nemzetközi Judo Szövetség tiszteletbeli elnöke. 

Dr. Tóth László arról is beszélt, hogy az orosz elnök a megnyitót, valamint az első nap küzdelmeit fogja megtekinteni.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. augusztus 20. 08:37
Hát igen, így teljesít túl a Fidesz. Neki minimum 3 milliárd jár Paksból.
ciprióta
2017. augusztus 18. 15:14
ismét csatlósai vagyunk egy ujabb führernek, ti magyarok nem tanultok a sorsotokból, megérdemlitek,hogy szétreszeljék családotok nőtagjait a putyini csecsen felszabaditók..barmok.
balbako_
2017. augusztus 18. 05:23
Sportszerető ember Putyin is. Jöjjön, ha kedve tartja.
holder
2017. augusztus 17. 21:20
Kuna Tibor cége most csinál egy 60 másodperces (!) filmet az úszó-vb-ről 230 millióért - ha már itt lesz Putyin, csinálhatna ugyanennyiért a judo vb-ről is egyet, amiben ő is szerepelne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik