Modellből kommunikációs igazgató – Trump kinevezte új munkatársát

2017. augusztus 17. 10:54

Hope Hicks, 28 éves hajdani modellt választotta a Fehér Ház új kommunikációs igazgatójának Donald Trump. Hicks szerdai kinevezése előtt is az elnök bizalmasa volt – 2015 óta Trump kampányában, azt megelőzően pedig Ivanka Trump divatcégénél dolgozott.

2017. augusztus 17. 10:54

Donald Trump szerdán Hope Hickst választotta a Fehér Ház kommunikációs igazgatójává.  A 28 éves egykori modell Sarah Huckabee Sandersszel együtt  irányítja majd a kommunikációs igazgatóságot – Írja a HVG

A frissen megválasztott kommunikációs igazgatója gyermekkorában és azt követően is modellkedéssel foglalkozott, többek közt Ivanka Trump cégénél, majd a PR területén helyezkedett el. Donald Trump kampányának 2015 óta munkatársa, így mára az elnök egyik bizalmasa.

Mostani posztját korábban Anthony Scaramucci töltötte be, akit azonban tíz nap munkavégzés után leváltott az elnök. Hicks kinevezése csak átmeneti időre szól, a tényleges kommunikációs igazgató kilétét hamarosan közli Donald Trump – állítja a Politico. 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mo ching
2017. augusztus 17. 16:27
Hogy hívták Obamaki szóvivőjét, nem a Jen Psakit, bár az is tudott hülyeségeket mondani, hanem a szöszit? Marie Harf volt a főkomika? Na azoknál akkor is jobb lesz, ha meg sem szólal.
szerafim
2017. augusztus 17. 15:47
Jó kis nő!
noMores
2017. augusztus 17. 15:18
Az megvan, amikor a szocik demcsakzsuzsikabol akartak szovivot csinalni? Jaj. De a tv2-ben is van most egy tehetseges seggnyalo picsa, aki szarik az elvekre.
makám
2017. augusztus 17. 14:48
meg!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik