Transzklotyók avagy mikor a 444-et pofon csapja a valóság

2017. augusztus 17. 12:46

Mert lehet, hogy a 24.hu alternatív valóságában Magyarországon üldözik, elnyomják, meg kirekesztik a melegeket, a transzikat, meg mind a 4000 gendert, de az a szomorú hírem van, hogy a „fejlettnyugathoz” képest nemhogy nem üldözik, hanem pont, hogy megvédik.

2017. augusztus 17. 12:46
Apáti Bence
Polgár Portál

„Mert lehet, hogy a 24.hu alternatív valóságában Magyarországon üldözik, elnyomják, meg kirekesztik a melegeket, a transzikat, meg mind a 4000 gendert, de az a szomorú hírem van, hogy a »fejlettnyugathoz« képest nemhogy nem  üldözik, hanem pont, hogy megvédik. És ha a ballib média nem álszent, képmutató, hazug propagandisták gyülekezete és nem csak akkor fontos neki a különböző kisebbségek sorsa, amikor élő pajzsként tolják maguk előtt az NER elleni harcban, akkor rohadt gyorsan el kéne kezdeniük támogatni Orbán menekültügyben képviselt álláspontját. Ugyanis Blanka asszony első kézből szerzett tapasztalatai is azt erősítik (a nemváltás óta elvesztette  egzisztenciáját, feleségét, több baloldali ismerősét és a legtöbb homofób beszólást a bevándorlónegyedben kapja), hogy pont, hogy nem itt köpdösik meg az lmbtqrstuvwxyz közösséghez tartozó állampolgárokat, hanem éppenséggel abban a Berlinben, ahova Mártonunk menekült a gaz, bezárkózó magyar nácikok elől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. augusztus 19. 03:13
Kedves Apáti Bence nekem nagyon tetszett, szellemesnek tartom írását.
Marslaki
2017. augusztus 18. 10:42
"Ki-ki védi a saját ideológiáját. Mi jobberek a mienket, ti libsik a tieteket, de végső soron “kurvára egy platformon vagyunk”." Árnyalnám ezt a kijelentést, mert számomra az a legfélelmetesebb, hogy egy párt (LMP) egykoron vezető politikusáról van szó, aki aktív politizálása során naponta azon gondolkozott az erkélyen állva (mint hallhattuk a kisfilmben), hogy leugorjon-e? Annyira boldogtalan, kilátástalan volt férfiként az élete. A libsi ideológiának sok szegmense van, de lefogadom, hogy egy depresszív, identitásában bizonytalan, meg nem értett ember mást lát és magyaráz bele, mint egy lelkileg ép, de ő ebből a perspektívából építi fel a pártprogramot...amit kik is követnek?
zakar zoltán béla
2017. augusztus 17. 21:04
IGEN!
alter_ego
2017. augusztus 17. 18:37
"Blanka asszony"... És mit szól hozzá szobatársa, Napoleon? Mert ő meg erősen azt hiszi, hogy az. (Ballibek! Nyomás tüntizni a jogaiért!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik