Ti vagytok az ellenfél!

2017. augusztus 13. 12:08

Szentesi Zöldi László
888

Drága liberálisok, nem szándékosan, de óhatatlanul értetek is harcolunk, amikor az európai értékeket védjük. Most ti következtek. Mit tesztek önmagatokért, másokért?

„Ha kalifátus épül Európa romjain, akkor nemcsak a kereszténységnek lesz vége. Hanem a melegházasságnak is. Nemcsak a hagyományos családnak, de a női jogoknak is. Ha jobban tetszik, minden megy a levesbe.

Az európai civilizáció fősodrával a vadhajtások is eltűnnek. Nemcsak a régi, hagyományos világra, de mindarra, ami az elmúlt hetven – tágabban háromszáz – évben ideológiában, modernitásban, szabadelvűségben kiépült Európában, keresztet vethetünk. Mi is, a liberálisok is. Nem lesz kivétel, nem lesz könyörület.

Szóval drága liberálisok, nem szándékosan, de óhatatlanul értetek is harcolunk, amikor az európai értékeket védjük. Most ti következtek. Mit tesztek önmagatokért, másokért?

Valamit mondani kéne erre a kínzó kérdésre. 

Már csak azért is, mert istenigazából nem az iszlám, hanem ti okozzátok a bajokat. Miattatok tartunk itt. Miattatok, a ti rögeszméitek, beteg álmaitok miatt. Ti bátorítjátok, ti hívogatjátok a harmadik világ százmillióit, és inkább melléjük álltok, mint a veletek egy kulturális környezetben élő, azonos nyelvet beszélő európaiak mellé.

Ti vagytok az ellenfél.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/116054