Az Orbán–Soros-paktum

2017. augusztus 10. 07:29

Tompos Ádám
Magyar Nemzet

Azt látjuk, hogy az amerikai spekuláns milliárdos által ideküldött migránsokat a miniszterelnök úr által vezetett Magyarország beengedi, aztán azok meg itt nyaralgatnak nekünk összevissza.

„De mielőtt nekiállnánk ecsetelni, milyen is lesz az a pannon tájból kialakított no-go zóna, ahol hamarosan a bombaöves muszlimok lesznek az urak, és ahol a müezzin imára hívó énekére ébrednek majd honfitársaink, egy pillanatra nyugodjunk meg, és ismerkedjünk meg a hír egy fontos részletével. Olyan embereket szeretne nyaraltatni a Migration Aid, akik oltalmazotti státust kaptak a magyar államtól. Vagyis nem arról van szó, hogy a »külföldről támogatott civil szervezet« aktivistái kimentek volna Szerbiába, és behurcoltak volna mintegy harminc jöttmentet, hogy aztán egy falu nyakába sózzák. Hanem arról, hogy ezek a menedékkérők valamelyik tranzitzónában menedéket kértek, és a magyar hatóságok megadták nekik.

Ehhez képest a Facebookra Manninger Jenő, a térség fideszes országgyűlési képviselője azt írta ki, hogy a nyaraltatás »a Soros-terv része«. Meg hogy »nem zárható ki, hogy ez a szervezett táboroztatás a későbbi betelepítések előszobája lehet«. Manninger azóta törölte a bejegyzést. Egyrészt aggasztotta a kommentelők hangneme és a stílusa. Hogy oda ne rohanjak. Másrészt arra gyanakodott a honatya, hogy a sok negatív hozzászólás egy »szervezett akció« része. A politikus ébersége dicséretes és páratlan, csak nehogy problémája legyen abból, hogy valakik arra jutnak a zalavári üdültetés kapcsán, hogy valamiféle Orbán–Soros-paktum jött itt létre. Hiszen azt látjuk, hogy az amerikai spekuláns milliárdos által ideküldött migránsokat a miniszterelnök úr által vezetett Magyarország beengedi, aztán azok meg itt nyaralgatnak nekünk összevissza. Csak egyvalaki tegye fel a kérdést, hogy »kinek állhat ez érdekében«, és máris székek kezdenek inogni!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115913