Ti Soros-bérencek, valami nem tetszik?

2017. augusztus 7. 11:57

Csepregi János
Reflektor

A Fidesz-KDNP prominensei ugyanis biztosan nem mennek el a rendkívüli ülésre, mert Soros. Ezek a derék emberek valószínűleg Sorost okolják a nem működő orosz metrók meg a sarki jég olvadásáért is.

„A Fidesz-KDNP prominensei ugyanis biztosan nem mennek el a rendkívüli ülésre, mert Soros. Ezek a derék emberek valószínűleg Sorost okolják a nem működő orosz metrók meg a sarki jég olvadásáért is. De valószínűleg Krisztus késlelteti Jézus második eljövetelét is, amivel azért Orbánék is sokat nyernek.

Még vagy már annyi sincs bennük, hogy kicsit komplexebb módon űzzék a hazudozást, legalább annyi fáradtságot vegyenek, hogy a mi milliárdjainkból finanszírozott firkászaiktól kicsit bonyolultabb párhuzamos valóságot rendeljenek. Felesleges. Ennek a népnek ennyi is elég. Gondolhatják. Sőt, gondolják is. Soros. Pont.

A cinizmus, az arrogancia, az önkény, az intézményesített korrupció olyan mértéket öltött mára, hogy előbb-utóbb remélhetőleg maguknak adják azt a lehetetlenül (»ki-be baszott«) nagy pofont, ami nem csak »politikai értelemben« (köszönet Kósa tanár úrnak!) lesz érvényes.

Sajnos kevéssé valószínű, hogy a 2018-as választás, valamelyik ellenzéki párt, netán valamilyen koalíció lesz, ami beviszi az ütést. Az viszont könnyen előfordulhat, hogy egyszer majd az átlagos, hétköznapi emberekben fog elpattanni valami.

És akkor nem biztos, hogy lesz olyan kisvasút, amivel elég messzire lehetne zakatolni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115760