Botrányt kellett csinálniuk

2017. augusztus 5. 17:27

Németh Szilárd
Aktuális Blogstar

Nemhogy nincs különbség a Jobbik és a balliberálisok között, hanem közösen a Soros-tervet akarják végrehajtani. Interjú.

„Nem tudtak örülni a magyar sikereknek!

Ez így van. Az, hogy Magyarország kilenc érmet gyűjtött, hogy hazánk az éremtáblázaton a kilencedik helyen végzett és csak nagyhatalmak tudták megelőzni, az számukra nem számít. Tényleg nem tudnak örülni a nemzeti sikereknek. Számukra az a jó, ha az országot rossz állapotban lehet bemutatni, ami valótlanság. 

Miért?

Mert erre van megbízásuk Soros Györgytől. Erre akarják felhasználni, s most már használják is folyamatosan a nemzetbiztonsági bizottságot is. Sőt az egész Parlamentet. Soros füttyent egyet, s az ellenzék – a balliberálistól egészen a Jobbikig – akkor és aszerint ugrál. 

Lassan kiderül, hogy egyáltalán nincs különbség a Jobbik és a balliberálisok között.

Nemhogy nincs különbség, közösen a Soros-tervet akarják végrehajtani. Ezzel az esetleges hatalomba kerülés után lebontanák a kerítést, megszüntetnék a tranzitzónákat, beárasztanák a migránsokat, azokat pénzzel tömnék ki és simán meghajolnak a Brüsszel kötelező kvótája előtt. 

Mirkóczki Ádám Jobbik szóvivő már nem is volt itt a mostani ülésen. Az előzőre – ezek szerint ami hivatalosan nem is volt ülés – viszont nagyon is elment.

Ők pontosan tudták, hogy nem lesz ülés.

A magyar emberek által választott Országgyűlést és annak a bizottságait nem lehet Soros György érdekei szerint felhasználni. Ebben a színjátékban nem vehet részt a kormány és a Fidesz. Hétfőn még itt tolongtak. Ma már ez nem volt érdekes, mert megvolt a botrány. Lehetett balhézni, mondogatni, hogy Úr Isten, itt már nincs demokrácia. Most, amikor három nappal később választ kaphatnak a kérdésükre, már nem érdeklődnek.

Persze tudták, milyen választ fognak kapni. Hiszen a kérdéseikben foglalt információk alaptalan blöffök, álságos hazugságok, hírlapi kacsák voltak. Komoly politikus ilyenekkel nem foglalkozik. A részletekről nem tudok beszámolni, mert zárt ülésen elhangzottakról van szó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115717