A női provokátorok anatómiája

2017. július 27. 11:44

Apáti Bence
Polgár Portál

Az Index-HVG-444 Bermuda háromszög szerint Magyarországon a lakájmédia férfi olvasói a nőket elnyomják, verik, nem engedik dolgozni, s ha igen, akkor is csak éhbérért, csak „gyerekgyártásra”, főzésre, és mosogatásra tartják.

„Szegény jóravaló provokátornőt aztán a szokásos ügymenet követve – ahogyan ez egyébként minden provokátorral megesik, miután provokált – elráncigálták a provokáció helyszínéről. Egy felnőtt férfinak nem tekinthető ember pedig a haját is meghuzigálta. (Bár utólag férfiasan bocsánatot kért!) Én egyébként utoljára a Bécsi úti oviban húztam meg Barna Annamari gyönyörű hosszú haját, abban a reményben, hogy mielőtt feleségül veszem, az én társaságomban fogja elfogyasztani a zöldborsófőzeléket. Fiatal voltam, s naiv. Valamint gyerek. Felnőtt férfi nem verekszik nőkkel.
Pont.

Hálaistennek nagyobb baj nem történt. (Innen is mielőbbi gyógyulást kivonások földimnek, és csak arra kérném, hogy vigyázó szemét a »fekete ruhás nővérre« vesse. Mert van az úgy, hogy a baloldali agitpop corporation felveszi, megrágja, aztán kiköpi a tudatlan ámde jó szándékú civilt, aki aztán, miután feleslegessé vélik a »diktatúra elleni harcban« az öngyilkosság gondolatával kezd kacérkodni… És ez most nem a vicc helye!) A nyájas olvasóval – aki csak a »lakájmédiát« olvassa – szeretném itt és most közölni, hogy az Index-HVG-444 Bermuda háromszög szerint Magyarországon a lakájmédia férfi olvasói a nőket elnyomják, verik, nem engedik dolgozni, s ha igen, akkor is csak éhbérért, csak »gyerekgyártásra«, főzésre, és mosogatásra tartják.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115296