Tusványos üzenete Európának

2017. július 25. 08:11

Petrin László
Magyar Idők

Brüsszel elvárásainak sokkal jobban megfelelne a kerítésbontó, betelepítéspárti és Soros-kompatibilis Botka–Gyurcsány–Vona-féle ellenzéki blokk.

„Ahhoz, hogy Európa élni tudjon, és az európaiaké maradjon, meg kell akadályozni annak a tudatos politikai tervnek a végrehajtását, amely szerint Európa átadja területét egy új, kevert, muszlimizált Európának. Ahhoz, hogy mindez bekövetkezhessen, Brüsszel folytatni fogja Európa kereszténytelenítését. Ezen a politikai csatatéren küzdenek ma a közép-európai országok. Mi, magyarok, a szerbekkel és a macedónokkal együtt lezártuk déli határainkat a V4-ek támogatásával. Mi vagyunk az akadályai annak, hogy ez a terv megvalósulhasson. Ezért szeretne Brüsszel a mostani helyett új kormányt látni Magyarország élén, mert ezzel gyengíteni tudná a V4-eket, ezzel együtt egész Közép-Európát. Brüsszel elvárásainak sokkal jobban megfelelne a kerítésbontó, betelepítéspárti és Soros-kompatibilis Botka–Gyurcsány–Vona-féle ellenzéki blokk, amely – efelől ne legyenek illúzióink – év vége felé nagy valószínűséggel színre lép. Számítani kell továbbá arra is, hogy az Európai Bizottság és Parlament közvetlenül is be fog avatkozni a magyar belügyekbe a választási kampány ürügyén.

Világossá kell tenni minden hazafi számára, hogy mi a teendő. Napjainkban szebben senki sem fogalmazta meg ezt, mint az amerikai elnök Varsóban. Néhány mondatát idézem: »A mi Nyugatért folyó harcunk nem a harcmezőkön kezdődik, hanem az elménkben, az akaratunkkal és a lelkünkkel. Szabadságunk, civilizációnk és fennmaradásunk a történelem, a kultúra és az emlékezet kötelékein múlik.« Végül útravalónak ezt mondta: »Így hát harcoljunk, mint a lengyelek családért, szabadságért, országért és Istenért.«”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115169