Netanjahu varázstalanította a „Bitó-szalont”

2017. július 24. 11:33

Kiszelly Zoltán
Mozgástér

Pont ezért kellett az izraeli kormányfőnek varázstalanítania a „Bitó-szalon” értelmiségét és a hozzájuk kötődő, jobb sorsra érdemes Mazsihiszt. Mert tényleg frontország vagyunk, és tényleg sokan figyelnek ránk.

„Ne csodálkozzunk, ha az izraeli kormány is megelégelte azt, hogy felvállaltan marxista és kozmopolita, azaz ateista és nemzetállamok feletti indíttatású entellektüelek kedvük és érdekük szerint használhassák az antiszemita vádat. Csurka István és a látens antiszemitizmust arabbarát anticionizmusba csomagoló Jobbik esetén még hittek nekik külföldön, 2010 óta azonban már nem. Ott is jól tudják ugyanis, hogy a zsidók nem Budapesten félnek utcára menni.

Netanjahu, aki biztosan ismeri a »Farkast kiáltó kisfiú« meséjét, Izrael Állam védelmében sem engedheti, hogy hobbipolitikus értelmiségiek elszabadult hajóágyúként magukhoz vegyék az antiszemitizmus meghatározásának immáron nemzetközi előjogát és azt az izraeli-palesztin konfliktusban a palesztinok oldalán álló Soros érdekében használják fel. Netanjahu tudja, amit Orbán Viktor Tusnádon ki is mondott: A Soros-maffia Washingtonban és Tel Avivben (mint ahogyan Budapesten) sem tud jelenleg érvényesülni. Ezért járnak Brüsszelbe, ahol puszipajtásaik tárt karokkal fogadják őket.

Ha az EU a »nyitott társadalom« projekt nagymintás kísérleti terepévé válik, idővel az USA, vagy Izrael is búcsút mondhatna a nemzetállami kereteknek. Pont ezért kellett az izraeli kormányfőnek varázstalanítania a »Bitó-szalon« értelmiségét és a hozzájuk kötődő, jobb sorsra érdemes Mazsihiszt. Mert tényleg frontország vagyunk, és tényleg sokan figyelnek ránk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/115130